Εμφανίση καί εξαφανίση του Μιχαήλ Αρχαγγέλου Σύμης (αληθινή μαρτυρία)…

Μία πραγματική μαρτυρία! !Η εικόνα τού Αρχαγγέλου μέ το σπαθί στό χέρι, είναι πολύ φοβερή μόνο καί νά   τήν βλέπεις… Μερικές φορές, τό σπαθί τού Αρχαγγέλου εξαφανίζεται, ή καί ό ίδιος μαζί, όπως συνέβηκε τίς ημέρες τής εισβολής τών Τούρκων στήν Κύπρο ! Πού είχε πάει ο Αρχάγγελος τίς μέρες αυτές καί ποιούς ξεγραμμένους γιά θάνατο διέσωσε, ουδείς ξέρει…

Στίς 10.30 το πρωί της παραμονής ( 07-11-2008 ) και ενώ ήμουν στην είσοδο του Ναού για να προσκυνησω, μπροστά μου θα ήταν άλλα 30 άτομα. Ξαφνικά συνειδητοποιούν οι πρώτοι της σειράς, οτι εχει χαθεί το πρόσωπο του Αρχάγελλου Μιχαήλ. Εγώ ήμουν πολύ πίσω για να δώ, οπότε προχώρησα να διαπιστώσω το γεγονος με τα μάτια μου. Πραγματικά το πρόσωπο του Πανορμίτη Αρχάγελλου Μιχαήλ είχε χαθεί. Για την ακρίβεια είχε “μαυρίσει” . Δεν μπορούσες να διακρίνεις καθόλου τά χαρακτηριστικά Του… Το πρόσωπο Του άλλωστε ειναι καί το σημείο όπου ο κάθε επισκέπτης και παρατηρητής της εικόνας ξεχωρίζει αμέσως.

Μετακινήθηκα μέσα στον ναό για να δώ μήπως ήταν κάποιο θέμα φωτισμού αλλά η εικόνα παρέμενε σκούρα στο μέρος της κεφαλής. Το υπέροχο εκείνο πρόσωπο που όλοι θαυμάζουν στον Αρχάγγελο, είχε εντελώς χαθεί. Προσκύνησα την 2μετρη εικόνα του χωρίς να Τον βλέπω !

Αυτό το ανεξήγητο γεγονός το είδα προσωπικά μαζί με αρκετά άλλα άτομα, και ωφείλω να το αναφέρω. Το επόμενο ανεξήγητο φαινόμενο που συζητήθηκε πολύ και αναφέρθηκε στα ΜΜΕ, συνέβει στον εσπερινό 08-11-2008 και έχει καταγραφεί σε video. Εδώ, ” χάθηκε ” εντελώς το πρόσωπο Του Πανορμίτη για μερικά λεπτά . Η ώρα ήταν τέτοια που υπήρχε μεγάλος αριθμός ατόμων στην Λειτουργία και η κάμερα κατέγραφε συνεχώς . Η πρώτη αντίδραση ( σκέψη ) μου στην περίπτωση του πρωινού φαινομένου ήταν άδικη ! Είπα μέσα μου …ολόκληρος Ταξιάρχης Μιχαήλ και άφησε να χαλάσει η εικόνα Του ! Η εικόνα του προσώπου όμως επανήλθε σύντομα, και όλοι καταλάβαμε ότι πάλι κάπου είχε πάει ο Αρχιστράτηγος για λίγο και ξαναγύρισε στην ασημένια του πανοπλία για την εορτή Του. Δυστυχώς δεν έβγαλα φωτογραφία, διότι όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ο χρόνος σταματάει και μόνο την μηχανή δεν σκέφτηκα να πάω να φέρω απο το δωμάτιο.

Η ανησυχία όλων ήταν έκδηλη και κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει αυτό το φαινόμενο. Σύντομα όλα επέστρεψαν στο κανονικό αλλά το γεγονός είχε μαθευτεί . Ημουν αυτόπτης μάρτυς και καταθέτω αυτό που είδα. Το περιστατικό που συνέβει στον Εσπερινό 08-11-2008, το έμαθα και εγώ στις 20.30, όταν έγινε η συνάντηση για το γεύμα με τον Σεβασμιώτατο και τους Εφόρους. Απο τις συζητήσεις των Εφόρων κατάλαβα οτι είχαμε και δεύτερο, ακόμα πιο έντονο περιστατικό εξαφάνισης του προσώπου Του Πανορμίτη… Υπάρχουν εικονίτσες του Αρχάγελλου που έφερα μαζί και όποιος το επιθυμεί ας μου γράψει να του ( της ) στείλω ταχυδρομικώς. Εντός και Εκτός Ελλάδας. Δημήτρης Μάρκου ( αυτόπτης μάρτυς )

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ο περιφερόμενος νεκρός Επίσκοπος και οι επιθέσεις κατά της Εκκλησίας
Ο περιφερόμενος νεκρός Επίσκοπος και οι επιθέσεις κατά της Εκκλησίας

Βούτυρο στο ψωμί των πολέμιων της Εκκλησίας αποτέλεσε η περιφορά του καθιστού στο θρόνο του,νεκρού παλαιοημερολογίτη Επισκόπου των Γ.Ο.Χ Λαμίας...

Close