‘Ενας ξεχωριστός άνθρωπος ο Χρήστος Βλάχος ταξίδεψε για την αυλή του Παραδείσου

Της Γιώτας Παμπάλου,

‘Ενας ξεχωριστός άνθρωπος, φίλος και συνεργάτης ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις Πίστη, Χρήστος Βλάχος.Πάνε επτά  χρόνια όταν πρωτομίλησα με τον Χρήστο ως Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, για να διοργανώσουμε τον Πρώτο Μαραθώνιο Αγάπης που συνδιοργάνωνε ο Σύλλογος Πίστη με την διαδικτυακή εφημερίδα Αγιορείτικο Βήμα.Στην συνέχεια μέσω της Greekpress, η προσπάθεια συνεχίστηκε.

Χρήστος Βλάχος.Τι να πρωτοπώ για τον Χρήστο! Ήταν ο άνθρωπος που με χαμόγελο ήταν πάντα παρών παντού σε όποιον τον χρειαζόταν, μα ιδιαίτερα στις οικογένειες των παιδιών της ‘’Πίστης’’ και αγκαλιάζοντας με άπειρη αγάπη τα παιδιά της ‘’Πίστης’’. Είναι φορές που έχουμε τόσα να πούμε,να θυμηθούμε, μα εικόνες μοναχά σιωπηλά γυρνούν στο νου. Κάπου εδώ είμαστε όλοι και όλες που ο Χρήστος έμπρακτα μας έδειξε την αγάπη στον συνάνθρωπο, επί σειρά ετών, πορείας μιας ζωής αφιερωμένης στο δόσιμο της αγάπης. Εκεί που τα χαμόγελα των παιδιών με νεοπλασματική νόσο ήταν βιώμα ζωής! Τα παιδιά της ‘’ΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ’’.

Θυμάμαι πάντα την δύναμη της ψυχής του, που μέλημα του ήταν να δυναμώσει τον Σύλλογο παρά τα χίλια μύρια προβλήματα που προέκυπταν (οικονομικά,λειτουργικά…). Και ναι ο Χρήστος ήταν εκεί με κάθε τρόπο, χωρίς να εγκαταλείπει τον αγώνα ,μα και να ενώνει σε μια αγκαλιά γνωστούς – άγνωστους για το καλό των παιδιών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις ΠΙΣΤΗ .

Ας μην εγκαταλείψουμε τώρα ακόμη πιο πολλή το δρόμο της αγάπης του για το Συλλόγο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις Πίστη. Ξέρουμε καλά όλοι και όλες που είχαμε την χαρά να ‘’συναντήσουμε’’ τον Χρήστο σε τούτη την ζωή , πως ένα θα ‘θελε για να’ ναι η ψυχή του αναπαυμένη.Να μην εγκαταλείψουμε την ΠΙΣΤΗ, να συνεχίσουμε το έργο του! Και όπως έλεγε ο ίδιος: ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ  ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ …. Καλό Παράδεισο! Αιωνία σου η μνήμη Χρήστο!

Ας ενισχύσουμε οικονομικά την ΠΙΣΤΗ λοιπόν, στους παρακάτω αριθμούς λογαριασμών: Εθνική Τράπεζα: 054 48000 520

Alpha Bank: 13000 200 200 8236

Αγροτική Τράπεζα: 0030 400 30 83 83

Εμπορική Τράπεζα: 55 15 22 76

Eurobank: 0026.0426.34.01000944

http://www.pisti.gr/

Τον πολυαγαπημένο μας Χρήστο Βλάχο θα συνοδεύσουμε το Σάββατο στις 28-5-2016 και ώρα 12μμ. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως .Λεωφόρος Ιασωνίδου 53 & Χρύσανθου Τραπεζούντος Ελληνικό. Με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ΠΙΣΤΗ, καθώς και με την συγκατάθεση της οικογενείας του Χρήστου Βλάχου, αντί στεφάνων ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ¨Η ΠΙΣΤΗ” ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ.

Γιώτα Παμπάλου, Greekpress.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Το «Έλα σε μένα» των Τ. Αγγελίδη Γκέντζου και Π. Κουντουρά παρουσιάστηκε στον ΙΑΝΟ της Θεσσαλονίκης
Το «Έλα σε μένα» των Τ. Αγγελίδη Γκέντζου και Π. Κουντουρά παρουσιάστηκε στον ΙΑΝΟ της Θεσσαλονίκης

Ένα καταιγιστικό θρίλερ για τη δύναμη της αγάπης, της εκδίκησης και της συγχώρεσης.

Close