Ενας χρόνος Ορθόδοξη Αλήθεια

Η Ορθόδοξη Αλήθεια κυκλοφορεί κι αυτή την Τετάρτη και γιορτάζει τη συμπλήρωση ενός έτους από την έκδοσή της προσφέροντας δυο βιβλία στους αναγνώστες της.

Ένα μοναδικό λεύκωμα για τον Σταυρό, το σύμβολο της χριστιανοσύνης και μαζί τον πρώτο τόμο της σπουδαίας σειράς του αείμνηστου Ιωάννη Χατζηφώτη “Τα κάστρα της Ορθοδοξίας”. Αυτή την εβδομάδα ένα οδοιπορικό ντοκουμέντο στο Άγιον Όρος σε πολυτελή έκδοση.
Η εφημερίδα σε ένα εκτενές αφιέρωμα για τον ένα χρόνο κυκλοφορίας της δημοσιεύει ευχές για μακροημέρευση και επιτυχημένη πορεία από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο και πολλούς Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος.

7d1f44cf-9f8e-4e70-ab7f-43ad601ef098

Σε αυτό το φύλλο βασικό θέμα είναι ο ιερέας που από τα 17 του χρόνια παλεύει με τον καρκίνο τον οποίο και νίκησε παρά τις αντίθετες προβλέψεις των γιατρών.

Επίσης υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ για την «ιερή» παρέα που συναντιέται κάθε Τρίτη στο ναό του Λουμπαρδιάρη, αλλά και ένα αφιέρωμα στον σύγχρονο «Άγιο» γέροντα Σίμωνα, που ίδρυσε το μοναστήρι του αγίου Παντελεήμονα στον Κοκκιναρά Πεντέλης.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ ενώ μαζί με τα δυο βιβλία κοστίζει 3,5 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
π. Γεώργιος Μεταλληνός – Ορθοδοξία Ελληνισμός και Ρωμιοσύνη, μέρος α΄

Ο π. Γεώργιος Μεταλληνός σε συνέντευξή του μιλά για την σχέση μεταξύ Ελληνισμού και Ορθοδοξίας.

Close