Ενα άρθρο που πρέπει να διαβάσει κάθε Ελληνας – Ποιος συντηρεί την Πέμπτη Φάλαγγα στη Θράκη;

Του Κώστα Καραΐσκου από την Ρήξη φ. 144

Μία τεράστια προσβολή δέχθηκε η τοπική ελληνική κοινωνία στις 9/5/2018 στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αν. Μακεδονίας – Θράκης, όταν οι δέκα μουσουλμάνοι σύμβουλοι των δύο μεγάλων παρατάξεων, απουσίασαν (για δεύτερη φορά!) επιδεικτικά από τη συνεδρίαση και απέφυγαν πάλι να τοποθετηθούν επί του ψηφίσματος υπέρ των δύο στρατιωτικών μας που κρατούνται στην Τουρκία!

Αδιανόητο κι όμως αληθινό: για ένα θέμα τόσο απλό και αυτονόητο (για το οποίο ήδη δύο τουλάχιστον από τους μουσουλμάνους βουλευτές μας έχουν, προς τιμήν τους, τοποθετηθεί σωστά) δεν τόλμησαν να πουν έστω μια κουβέντα από ανθρωπιστική σκοπιά! Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι κύριοι που φοβήθηκαν ότι, αν διατυπώσουν μιαν ευχή για την απελευθέρωση των ομήρων, θα θιγόταν κάποιος; Είναι οι Κατραντζή Μουσταφά, Ιμπράμ Αχμέτ, Χουσέ Μουσταφά Ισμαήλ, Χατζηγκενέ Ιρφάν, Μουσταφά Μετίν, Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά, Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ (παράταξη Μέτιου – ΝΔ), Κοτζά Μουμίν Ριτβάν, Μεχμέτ Ουστά Χουσεΐν (παράταξη Καραλίδη-ΠαΣοΚ) και Μουμίν Οντέρ (ανεξαρτητοποιημένος).

Όλοι λοιπόν αυτοί οι «Έλληνες μουσουλμάνοι» –εκτός ίσως κάποιου δικαιολογημένα απόντος– τι δηλώνουν με την άθλια στάση τους; Ότι είναι έτοιμοι να πουλήσουν τον τόπο μ’ ένα νεύμα του Τούρκου προξένου; Κι επειδή δεν είμαστε από άλλον πλανήτη, ας δούμε λίγα από όσα έχει καταγράψει η μοναδική στο είδος της ιστοσελίδα tourkikanea.gr σχετικά με την πολιτική πρακτική των πιο προβεβλημένων εξ αυτών.

Ο αντιπεριφερειάρχης Μουσταφά Κατραντζή είναι γραμματέας στην ΠΕΚΕΜ, στον φορέα που έστησε το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής για τον συστηματικό εκτουρκισμό στον χώρο του πολιτισμού και της εκπαίδευσης και η οποία είναι πάντα παρούσα για συκοφαντίες κατά της Ελλάδος στα διεθνή φόρουμ ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και, βεβαίως, στα χρόνια που ο Μ.Κ. ήταν πρόεδρος στον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας, η λειτουργία των παράνομων νηπιαγωγείων από τον σύλλογο πήγαινε σύννεφο.
Ο Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά είχε φωτογραφηθεί πριν έναν χρόνο να κάνει το σήμα των Γκρίζων Λύκων. Όταν κλήθηκε να το δικαιολογήσει, μίλησε για «ειρωνία» και «αστείο». Εφόσον όμως στο διαδικτυακό προφίλ του ανεβάζει φωτογραφίες του με τον Μπαχτσελί (!) και φράσεις του ιστορικού ηγέτη των Γκρίζων Λύκων Αρπασλάν Τουρκές, αυτό μάλλον δείχνει πως αστείοι είναι όσοι τον πιστεύουν.

Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Οντέρ Μουμίν, ως νέος σχετικά πολιτικός, ακολουθεί προσεκτικά κάθε προξενική γραμμή και εκδήλωση, μιλά πάντα για την τουρκική μειονότητα, παρεμβαίνει συχνά όπου χρειάζεται τον λόγο του η Άγκυρα και ταυτοχρόνως φιγουράρει ως πολύφερνος υποψήφιος βουλευτής της …ΝΔ!
Ο Χατζηγκενέ Ιρφάν, αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης, μετέχει από χρόνια στα κοινά, πάνω στη γνωστή γραμμή. Μία τουλάχιστον φορά, τον Δεκέμβριο του 2012, συνόδευσε τον τότε βουλευτή (ΠαΣοΚ) Αχμέτ Χατζηοσμάν στην Προύσσα, όπου όλοι ευτυχείς φωτογραφήθηκαν κάτω από τη σημαία της «Ανεξάρτητης Δ. Θράκης» και τα πορτραίτα του θανόντος Σαδίκ.

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
«Σκυλεύουν» τη μνήμη Κατσίφα Κυβέρνηση, ΜΜΕ και ΕΛ.ΑΣ – Προκαλεί εφιάλτες στο σύστημα ο νεκρός εθνομάρτυρας

Στα κόκαλα ενός ήρωα που έπεσε ανήμερα εθνικής επετείου, στήνουν μια προπαγάνδα κατά της υπεράσπισης του ελληνισμού και των ιδανικών...

Close