Εξιτήριο τις επόμενες ημέρες για τον Αρχιεπίσκοπο

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει τις επόμενες ημέρες ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος .
Ο στενός συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου έκανε λόγο για στοχευμένη επίθεση κατά της εκκλησίας από συγκεκριμένα «κέντρα ενημέρωσης» με απώτερο σκοπό την σκανδαλολογία καθώς υποστηρίζεται ότι «το δήθεν φάρμακο από την Αμερική χρηματοδοτείται από το ελληνικό δημόσιο και ότι κοστίζει 3.000 ευρώ η δόση. Όλα αυτά ανήκουν σε έναν πρωτοφανή μύθο».

Στην παραπάνω διάψευση προχώρησε και η διευθύντρια ΜΕΘ του Ευαγγελισμού κα. Αναστασία Κοτανίδου, η οποία μίλησε για την ιατρική φροντίδα που δέχεται ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

«Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον Αρχιεπίσκοπο (τον Αλβανίας Αναστάσιο). Τα θεραπευτικά μέσα τα οποία ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει» υπογράμμισε.

-«Όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν γι’ αυτό είναι οι θεράποντες ιατροί» είπε, πριν δώσει τον λόγο στην κ. Κοτανίδου ο διοικητής του Ευαγγελισμού κ. Αναστάσιος Γρηγορόπουλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
ΠΕΤΣΑΣ: Παράταση του lockdown ως τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου

Τι ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Close