Επίσκεψη – έκπληξη στις τουρκικές φυλακές υψίστης ασφαλείας -Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης θα επισκεφθεί τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, θα επισκεφθεί ο επικεφαλής των ευρωβουλετών της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης ως επικεφαλής αντιπροσωπείας ευρωπαίων αξιωματούχων, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ekriti. Ο κ. Κεφαλογιάννης, με την ιδιότητα του προέδρου της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας, είχε καταθέσει επίσημο αίτημα απελευθέρωσης των στρατιωτικών τόσο κατά την επίσκεψή του στην Άγκυρα τον περασμένο Μάρτιο, όσο και τον Απρίλιο. Μεθοδικά και κάτω από μυστικότητα, οι διαβουλεύσεις που γίνονταν όλο αυτό το διάστημα, απέφεραν καρπούς.
Υπενθυμίζουμε ότι το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο με συντριπτική πλειοψηία 607 έναντι 7 τάχθηκε υπέρ της άμεσης απελευθέρωσης των Ελλήνων στρατιωτικών από τις τουρκικές αρχές.
Η ημερομηνία επίσκεψης του κ. Κεφαλογιάννη στην Αδριανούπολη δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, κάτι που θα γίνει της επόμενες ημέρες, ωστόσο θα πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη έλληνα και ευρωπαίου αξιωματούχου που θα δει από κοντά τον Άγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτρη Κούκλατζη, από την 1η Μαρτίου οπότε και συνελήφθησαν στον Έβρο.

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Στη Δραπετσώνα η εικόνα της Παναγίας Σουμελά
Πότε εἰσακούεται ἡ παράκλησή μας;

Ὅταν ὑπάρχει θερμή προσευχή πού νά συγκλονίζει τήν καρδιά μας ἀπό τήν ἀγάπη πρός τό Θεό. Μιά προσευχή πού ἔχει...

Close