Εσύ τι λες? Πως θα εντυπωσιάσεις??

 

μοδα579

– Καλή χρονιά! Ελπίζω η νέα σας χρονιά να ξεκίνησε, έχοντας στο διάβα της λαμπρές προϋποθέσεις, όσο βέβαια μας το επιτρέπουν οι καιροί.

Παρόλα αυτά, εμείς οφείλουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους και μετά στους τρίτους, να παραμείνουμε απτόητοι και αιώνια αισιόδοξοι.

Φτάνει όμως με αυτά, ας μιλήσουμε για κάτι πιο λάιτ.Φαντάζομαι, όλες σας θα επιθυμούσατε τις φετινές γιορτές να εντυπωσιάσετε, ενδεχομένως και περισσότερο από την προηγούμενη. Κάνοντας λοιπόν, μια βόλτα με τη φίλη μου την Κατερίνα, είπαμε να σταματήσουμε στο μικρή μπουτίκ μιας άλλης φίλης μας, της Τόνιας. Περιττό να σας πω, ότι φύγαμε μετά από 3 ώρες. Πιάσαμε και την κουβέντα και όπως καταλαβαίνετε το ένα φέρνει το άλλο. Είναι όμως πολύ σημαντικό να ξέρεις, ότι υπάρχουν άτομα που ακόμα και αν δεν έχεις συχνή επαφή, όποτε τα συναντήσεις θα είναι σα να μη πέρασε μια μέρα. Όπως είχε πει και ο Αριστοτέλης, «η φιλία είναι μια ψυχή που κατοικεί σε δυο σώματα». Δοκιμάσαμε ότι ρούχο υπήρχε στις κρεμάστρες, κάνοντας ποικιλόμορφους συνδυασμούς. Η έμπνευση στο μεγαλείο της!! Η περίοδος γιορτών, εκπνέει άλλωστε αέρα ευφορίας και περίσσιας δημιουργίας. Ωστόσο, είναι όμορφο να ξέρεις ότι μπορείς να περάσεις, οποιαδήποτε μέρα ή ώρα του χρόνου, αρκεί να ψάξεις. Σίγουρα μπορούμε, «εσύ τι λες??».

Δεν χρειάζονται πολλά, για να εντυπωσιάσεις. Προσωπικά θεωρώ ότι δεν είναι καν απαραίτητο να υπάρχει η ανάγκη να εντυπωσιάσεις. Ο καθένας από εμάς έχει το δικό του ξεχωριστό άστρο. Μπορεί να ακούγεται κάπως ρομαντικό, αλλά πραγματικά να ξέρετε ότι είναι η αλήθεια.
Πραγματικά μπαίνοντας στη μικρή μπουτίκ δεν ξέραμε τι να διαλέξουμε. Ρούχα ιδιαίτερα, σε σχήματα, κοψίματα και χρώματα. Το κάθε brand, έδινε τα δικό μου μοναδικό στίγμα.

Αν δεν δοκιμάσεις τα ρούχα, πώς θα καταλάβεις, αν συ εφαρμόζουν, αν σου ταιριάζουν, αν είναι όντως του γούστου σου. Μια που πας, κάντο σωστά. Μη ξεχνάμε ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

Απόλαυσε τη βόλτα σου στα μαγαζιά κάθε εποχή, είτε ψωνίσεις, είτε όχι. Η βόλτα δεν πρέπει σκοπό, για να είσαι ικανοποιημένη.

TIPS:

• Kάνε λιτούς συνδυασμούς!
• Επέλεξε χρώματα που έχουν διάρκεια και θα τα έχεις στην ντουλάπα σου για αρκετό καιρό!
• Σε παρακαλώ, απαλούς τόνους στο μακιγιάζ σου. Φρόντισε να φαίνεσαι, φυσική, είναι σίγουρα πιο ελκυστικό.
• Μην προτιμήσεις την ποσότητα αλλά την ποιότητα στις αγορές σου.
• Είναι ωραίο να πηγαίνεις για ψώνια με φίλες, do it right!
Kαλές αγορές
Φιλικά
Χριστίνα Τριποδιανάκη -GreekPress

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Αυλαία για το Φεστιβάλ των Νησιών στη Λέσβο με μίμηση και σάτιρα.
Αυλαία για το Φεστιβάλ των Νησιών στη Λέσβο με μίμηση και σάτιρα

  Αυλαία για το Φεστιβάλ των Νησιών στη Λέσβο με μίμηση και σάτιρα. Τη Δευτέρα η τελευταία εκδήλωση στον Οιωνό...

Close