Η απομυθοποίηση του Ισλάμ από πρώην μουσουλμάνο-γιος ιμάμη (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Την πλήρη απομυθοποίηση του Ισλάμ πραγματοποιεί ένας πρώην μουσουλμάνος, γιος ιμάμη, σε τηλεοπτική συζήτηση.

Ένα από τα μεγάλα ψεύδη το οποίο οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι διαδίδουν και αναπαράγει ο δυτικός κόσμος είναι ότι δεν φταίει το Ισλάμ για την τρομοκρατία που εκδηλώνεται μέσω του ISIS, της Αλ-Κάιντα και των άλλων τρομοκρατικών παρακλαδιών, αλλά αυτοί που διαπράττουν τις γνωστές φρικαλεότητες.

Την πικρή αλήθεια ότι το ίδιο το Ισλάμ και το Κοράνι ευθύνονται για την τρομοκρατία υπενθυμίζει στο βίντεο που ακολουθεί ο Αιγυπτιο-Γερμανός συγγραφέας Χαμέντ Αμπντέλ Σαμάντ. O συγγραφέας εχει κατηγορηθεί από τους μουσουλμάνους για αίρεση και έχει εκδοθει φετφάς για την δολοφονία του, λόγω των καυστικών κειμένων του εναντίον της προηγούμενης θρησκείας του.

Ο συγγραφέας θυμίζει ότι ο αποκεφαλισμός των απίστων αναφέρεται δύο φορές στο Κοράνιο.
Ο ίδιος υπογραμμίζει ότι το ISIS αντιγράφει αυτά που συνέβαιναν στην εποχή του «προφήτη»: «κατακτητικοί πόλεμοι, δαιμονοποίηση των απίστων, αποκεφαλισμοί των απίστων, με στόχο την κατάκτηση όλου του κόσμου».
Ο Αμπντέλ-Σαμάντ ρωτά την μουσουλμάνα με μαντήλα που συμμετέχει στην ίδια εκπομπή: «ο Μωάμεθ αποκεφάλισε τους αντιπάλους του ή όχι;».
Η μουσουλμάνα αρνείται το γεγονός αυτό, υποστηρίζοντας ότι δεν περιλαμβάνεται στο Κοράνι και «ό,τι είναι αντίθετο με το πνεύμα του Κορανίου το απορρίπτω».

Τότε ο Αμπντέλ-Σαμάντ της λέει:

«Στο Κοράνι δεν λέει στην σούνα 47 “και όταν συναντήσετε τους απίστους κόψτε τους τον λαιμό, αποκεφαλίστε τους, κατακτεῖστε τους χριστιανούς”;».
Η μουσουλμάνα αμήχανη, δεν γνωρίζει τι να απαντήσει, αφού αυτό είναι πράγματι ένα από τα «φιλειρηνικά» χωρία του Κορανίου και δεν μπορεί να αρνηθεί ότι είναι γραμμένο εκεί.

Παρά τις προσπάθειες από ανθρώπους της εκπομπής να τον διακόψουν, ο συγγραφέας συνεχίζει ακάθεκτος: «υπάρχουν 25 σούνες στο Κοράνι που είναι οι καθαρές οδηγίες του Αλλάχ να σκοτωθούν οι άπιστοι. Ο αποκεφαλισμός των απίστων αναφέρεται δύο φορές στο Κοράνι και έρχεστε εδώ και μου λέτε ότι δεν έχει σχέση με το Ισλάμ;».

Καλούμε λοιπόν τους δικούς μας «προοδευτικούς», όταν αποφασίζουν να θεσπίζουν νόμους ή να μιλήσουν για το Ισλάμ, πρώτα να διαβάσουν τα σημεία αυτά του Κορανίου και μετά να το κάνουν.

Υπάρχουν όχι 24, αλλά γύρω στα 80 χωρία στο Κοράνι, που δίνουν την εντολή «σκοτώστε» (τους απίστους κ.λπ.).

Ο Αμπντέλ-Σαμάντ δεν είναι κάποιος ορθόδοξος χριστιανός που διακηρύττει δημόσια με κίνδυνο της ζωής του αυτά τα πράγματα, αλλά ένας πρώην μουσουλμάνος αριστεριστής, που ζώντας το Ισλάμ και μελετώντας το Κοράνι, έφτασε στα αυτονόητα πράγματα που δεν έχουν καταλάβει οι Φίληδες και τόσοι άλλοι αριστεροί, που θέλουν να εξισώσουν τον χριστιανισμό με τον μουσουλμανισμό, αγαπημένο παιδί του οποίου σήμερα είναι η τρομοκρατία.

Γιώργος Θεοχάρης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Γιώργος Λέκκας: Ψάρι στην λαδόκολλα
Γιώργος Λέκκας: Ψάρι στην λαδόκολλα

Τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος Χριστού εορτάζουμε σήμερα και παραδοσιακά τρώμε ψάρι, ο chef Γιώργος Λέκκας μας μαγειρεύει Ψάρι στην λαδόκολλα

Close