Η «Αποστολή» στηρίζει 2182 οικογένειες στη Θράκη, τη Λέσβο και τη Λήμνο, ΕΙΚΟΝΕΣ

Για 5ο συνεχόμενο μήνα ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», παρέδωσε σε 2182 οικογένειες των ακριτικών περιοχών της Θράκης, της Λέσβου, της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου, δέματα αγάπης.

Πολυμελής αντιπροσωπεία της «Αποστολής» επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη, το Διδυμότειχο, την Ορεστιάδα, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Μυτιλήνη και την Καλλονή στη Λέσβο και τη Λήμνο και σε συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις διέθεσαν τα δέματα. Επίσης είχαν την δυνατότητα να μιλήσουν με τους κατοίκους των περιοχών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα.
Ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας υπογράμμισε ότι «για τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο κάθε ακριτική γωνιά της πατρίδας μας αποτέλεσε, από την πρώτη στιγμή της οικονομικής κρίσης, προτεραιότητα» και πρόσθεσε «το ενδιαφέρον της «Αποστολής» παραμένει άσβεστο για τις χιλιάδες των οικογενειών, που έχουν χάσει τις δουλειές τους, έχουν δει τη ζωή τους να αλλάζει, δυστυχώς, προς το χειρότερο, δίχως οι ίδιοι να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάτι για να βελτιώσουν τις ζωές τους».
Τέλος κ. Δήμτσας υπογράμμισε: «πως η Εκκλησία δεν πρόκειται να τους εγκαταλείψει και, στο μέτρο των δυνάμεών της, θα βρίσκεται πάντοτε δίπλα τους για να καλύπτει όσο μπορεί τις ανάγκες τους».

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Μεγάλος έρωτας Πούτιν - Ερντογάν καβάλα στον Turkish Stream
Μεγάλος έρωτας Πούτιν – Ερντογάν καβάλα στον Turkish Stream

Ο καιρός της ανταλλαγής κατηγοριών μεταξύ του Πούτιν και του Ερντογάν, έπειτα από την κατάρριψη από την τουρκική αεροπορία ενός...

Close