Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στα μέτωπα της φωτιάς

Κατόπιν εντολής του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου εργαζόμενοι και εθελοντές του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» βρίσκονται στα περισσότερα μέτωπα της χώρας για να συνδράμουν στον αγώνα που δίνουν Εθελοντές, πολίτες τα Σώματα Ασφαλείας, οι Ένοπλες Δυνάμεις, με τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν την Αττική και την Εύβοια και στο πέρασμα τους επιφέρουν ολέθριες συνέπειες.
Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» έδωσε δυναμικά το παρών σε Ολυμπιακό Χωριό, Βαρυμπόμπη (Πλατεία Βαρυμπόμπης), Κατσιμίδι, Αδάμες, Αφίδνες, Θρακομακεδόνες και Εύβοια, παραδίδοντας στερεά τροφή, εμφιαλωμένο νερό, χυμούς και μάσκες προστασίας, και προσφέροντας αρωγή και στήριξη σε πολίτες που κάηκαν μερικώς ή και ολοσχερώς οι κατοικίες και περιουσίες τους.

Η Ι.Μ. Γόρτυνος καλεί το χριστεπώνυμο πλήρωμα να συμπαρασταθεί στους πυρόκλητους

Σε δήλωση του ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας υπογράμμισε την αγωνία του Μακαριωτάτου και την ξεκάθαρη εντολή του να σταθούμε δίπλα σε όποιον υποφέρει, συνδράμοντας με κάθε τρόπο, υλοποιώντας μέτρα ενίσχυσης των πυρόπληκτων και ενημερώνοντας για την διάθεση των δομών της Εκκλησίας προς ανακούφιση των πληγέντων.

Ο «IOCC», o οποίος στηρίζει επί εννέα χρόνια τα προγράμματα της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» συμμετείχε στην προσπάθεια για την ενίσχυση των Σωμάτων Ασφαλείας και όσων συνδράμουν νυχθημερόν, στην από κοινού μάχη με τις φλόγες, για να προστατέψουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Κυριακάτικο κήρυγμα του Μ.Γόρτυνος Ιερεμία 
Η Ι.Μ. Γόρτυνος καλεί το χριστεπώνυμο πλήρωμα να συμπαρασταθεί στους πυρόκλητους

Καλούμε όλους τους χριστιανούς της Μητροπόλεώς μας

Close