Η «Διάπλασις των παίδων» με την Ορθόδοξη Αλήθεια

Από αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» παρουσιάζει μια μοναδική ιστορική έκδοση. Η «Διάλπασις των παίδων», που μεγάλωσε γενιές και γενιές Ελλήνων κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα σε πιστή ανατύπωση, για να μάθουν οι νεότεροι και να θυμηθούν οι παλαιότεροι τις χαμένες αρχές και αξίες του τόπου μας. Αυτή την Τετάρτη ο πρώτος τόμος με την ιστορική έκδοση του 1947.

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα αναφέρεται στο σχέδιο σοκ για τη διάλυση της οικογένειας και αποκαλύπτει έγγραφο ντοκουμέντο με ημερομηνία 30-11-1969 με το οποίο διάφορα «σκοτεινά κέντρα» αποφάσισαν να προωθήσουν την ομοφυλοφιλία, τις αμβλώσεις και τον περιορισμό των γεννήσεων με στόχο να αλλάξουν τα πρότυπα ζωής για να εξυπηρετήσουν οικονομικά και άλλα συμφέροντα.

30_03_PROTH_ORTH.indd

Επίσης η Ορθόδοξη Αλήθεια φιλοξενεί συνέντευξη του π. Απόστολου Μαλαμούση, εφημερίου του ιστορικού ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Μόναχο που αναφέρει ότι συνομιλεί συχνά με την Αγκελα Μέρκελ και αποκαλύπτει όσα λέγονται στις συναντήσεις τους.

Επίσης στην εφημερίδα μιλάει ο ιερέας που τέλεσε την κηδεία του Νίκου Καζαντζάκη και αναφέρεται στην υπόθεση του αφορισμού του.

Τέλος ο Ηλίας Μαμαλάκης, γνωστός για τις τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής που παρουσιάζει, αναφέρεται στην σχέση του με τον Θεό και εξομολογείται ότι η πίστη του κλονίστηκε όταν έχασε την γυναίκα του.

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Βαρνάβας Γιάγκου, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Ηρακλής Ρεράκης κ.α

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Θετικό πρόσημο για τον τουρισμό και το 2016
Θετικό πρόσημο για τον τουρισμό και το 2016

Πολύ αυξημένη είναι μέχρι αυτή τη στιγμή η ζήτηση για αφίξεις το καλοκαίρι στην Ελλάδα τουριστών από τη Ρωσία, τη...

Close