Η Εκκλησία της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ κλείνει λόγω κοροναϊού

Ομάδα Ελλήνων τουριστών είχε επισκεφθεί το ξενοδοχείο στα τέλη Φεβρουαρίου

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας κάλεσε να κλείσουν οι τοπικές εκκλησίες, τα τζαμιά και άλλα ιδρύματα
Η εκκλησία που χτίστηκε στη Βηθλεέμ, στη πόλη που θεωρείται ως η γενέτειρα του Ιησού, πρόκειται να κλείσει προσωρινά μετά από μια υποψία κρούσματος του κοροναϊού, δήλωσε αξιωματούχος της εκκλησίας .

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας κάλεσε τοπικές εκκλησίες, τζαμιά και άλλα ιδρύματα να κλείσουν μετά από μια σειρά υποψιών για κρούσματα σε ξενοδοχείο στην πόλη της Βηθλεέμ, στη Δυτική Όχθη του Ισραήλ.

Η εκκλησία της Γεννήσεως παρέμεινε ανοιχτή την Πέμπτη το πρωί, είπε ένας φωτογράφος της AFP. “Σεβόμαστε την απόφαση των αρχών επειδή η ασφάλεια έρχεται πρώτη”, δήλωσε αξιωματούχος της εκκλησίας με την προϋπόθεση της ανωνυμίας. “Αν όχι σήμερα τότε (το κλείσιμο) θα είναι αύριο.”

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε νωρίτερα ότι σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή της Βηθλεέμ, το πρώτο στα παλαιστινιακά εδάφη, εντοπίστηκαν διάφορες υποψίες. Ο επικεφαλής της τοπικής διεύθυνσης για την υγεία, Ιμάτ Σαχάτεχ, δήλωσε ότι μια ομάδα Ελλήνων τουριστών είχε επισκεφθεί το ξενοδοχείο στα τέλη Φεβρουαρίου, με δύο αργότερα να ανακαλύπτουν ότι είχαν τον ιό.

Τέσσερις ύποπτες περιπτώσεις εντοπίστηκαν μεταξύ των εργαζομένων στο ξενοδοχείο, με την πλήρη επιβεβαίωση να αναμένεται αργότερα, είπε

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Στα 31 τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα – Θετικοί 21 από τους συνταξιδιώτες του 66χρονου

Εχουν ιχνηλατηθεί πάνω από 400 επαφές των ταξιδιωτών στο Ισραήλ Το υπουργείο Υγείας σε συνεννόηση με την Αρχιεπισκοπή προκειμένου να...

Close