Η μεγαλύτερη Ορθόδοξη εκκλησία του κόσμου

Οι εργασίες θα αρχίσουν φέτος

“Υπάρχουν σχέδια για την ανέγερση εκκλησίας για 37.000 ανθρώπους,ύψους 77 μέτρων στην επικράτεια της Sredneuralsky Cloister. Θα είναι η μεγαλύτερη ορθόδοξη εκκλησία στον κόσμο”, δήλωσε η Ryabtseva.Το κατασκευαστικό έργο δεν έχει επενδυτές και θα χρηματοδοτηθεί “από τον λαό”, δήλωσε η Ryabtseva.

Οι σημερινές εκκλησίες δεν έχουν αρκετό περιθώριο για όλους τους προσκυνητές, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται και ως εκ τούτου μια ιδέα για την ανέγερση του καθεδρικού ναού της Σοφίας του Θεού εμφανίστηκε πριν από 2,5 χρόνια, είπε. Μια απόφαση σχετικά με το έργο και την τοποθεσία ελήφθη εκείνη την εποχή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Αρχιμανδρίτης Σλήμα (Nozdrin), ο εξομολόγος του Πατριάρχη Κυρίλλου, έδωσε την ευλογία του για την κατασκευή τον Απρίλιο του 2019.

Η επικεφαλής της περιφερειακής εκτελεστικής επιτροπής δήλωσε ότι το Λαϊκό Μέτωπο της Ρωσίας δεν έχει καμία σχέση με το έργο της εκκλησίας. “Είναι η προσωπική μου ιστορία”, δήλωσε η Ρααμπτσέβα, προσθέτοντας ότι το έργο για το πρώτο περίγραμμα της εκκλησίας, 108×108 μέτρα, θα αρχίσει φέτος.

Πάντως η υπηρεσία Τύπου της Επισκοπής του Εκατερινγκμπουργκ ανέφερε ότι δεν έχουν πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια για την οικοδόμηση μιας τέτοιας εκκλησίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Read previous post:
Ποια είναι η πνευματική διαθήκη που μας άφησε ο Άγ.Πορφυρίος
Το κελί του Όσιου Πορφυρίου στα Καυσοκαλύβια

ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΑ.

Close