Η νεολαία μας για την Επέτειο του ΌΧΙ και τους ήρωες της (φωτορεπορτάζ-εικόνες)

Μέρα μνήμης και εορτασμού για την Ελλάδα μας η 28η Οκτωβρίου. Η μαθητιώσα νεολαία  τίμησε επ’αξια την Επέτειο του ΌΧΙ και τους ήρωες που πολέμησαν το 1940 και θυσιάστηκαν για να είμαστε όλοι σήμερα ελεύθεροι! Η Ελληνική σημαία πρωτοστάτησε περήφανη στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου. Μικροί και μεγάλοι παρακολουθήσουν την παρέλαση, ενώ οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν στην ολοκλήρωσή της.

Υπέρ της Πατρίδος και των πεσόντων μαχόμενων προγόνων μας, έγινε κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους της Πολιτείας, ενώ στον εορτασμό τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι της  Ορθόδοξης  Εκκλησίας, της  Πολιτείας  και του Ελληνικού Στρατού. Μέσα  από τον φακό της Greekpress  ευχόμαστε Χρόνια Καλά , Λεύτερα. Το βλέμμα μας ας είναι στραμμένο στη νεολαία μας που πιστεύουμε  πως άξια θα υπερασπιστεί  την μητέρα Ελλάδα, αν χρειαστεί, όπως έπραξαν και οι προγόνοι μας! Τα χαμόγελα που ήταν ζωγραφισμένα στα πρόσωπα των νέων, μας  γέμισαν με νότες ελπίδας, και  αισιοδοξίας , προσδοκώμενοι  έτσι,  σε ένα καλύτερο αύριο ξανά για την Ελλάδα μας! Γιώτα Παμπάλου,Greekpress

Η νεολαία μας για την Επέτειο του ΌΧΙ και τους ήρωες της (φωτορεπορτάζ-εικόνες) Η νεολαία μας για την Επέτειο του ΌΧΙ και τους ήρωες της (φωτορεπορτάζ-εικόνες) Η νεολαία μας για την Επέτειο του ΌΧΙ και τους ήρωες της (φωτορεπορτάζ-εικόνες)   Η νεολαία μας για την Επέτειο του ΌΧΙ και τους ήρωες της (φωτορεπορτάζ-εικόνες)   Η νεολαία μας για την Επέτειο του ΌΧΙ και τους ήρωες της (φωτορεπορτάζ-εικόνες) Η νεολαία μας για την Επέτειο του ΌΧΙ και τους ήρωες της (φωτορεπορτάζ-εικόνες) Η νεολαία μας για την Επέτειο του ΌΧΙ και τους ήρωες της (φωτορεπορτάζ-εικόνες) Η νεολαία μας για την Επέτειο του ΌΧΙ και τους ήρωες της (φωτορεπορτάζ-εικόνες) Η νεολαία μας για την Επέτειο του ΌΧΙ και τους ήρωες της (φωτορεπορτάζ-εικόνες) Η νεολαία μας για την Επέτειο του ΌΧΙ και τους ήρωες της (φωτορεπορτάζ-εικόνες)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος: Αναζητώντας τα μεγαλεία της Δημιουργίας

Ζούμε σε έναν πανέμορφο κόσμο που το μυστικό της ζωής το σηκώνουν μικροσκοπικές οντότητες που λέγονται γονίδια.

Close