Η ΝΤΠ εφαρομόζει τα σκοτεινά της σχέδια – Ερχεται φονική επιδημία

Στόχος η μείωση του πληθυσμού

 

 

Κατα καιρούς, κυκλοφορούν δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως οι σκοτεινές δυνάμεις της παγκόσμιας ελίτ καταστρώνουν σχέδια για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω ασθενειών.

Η ειδική ερευνήτρια Κριστίνα Μαρτίν Χιμένεθ που έχει αφιέρωσει την ζωή της στην έρευνα για τη Λέσχη Bilderberg και άλλα μυστικοπαθή κλάμπ, συμπεριλαμβάνει στο τελευταίο της βιβλίο της ένα πλήρες κεφάλαιο για την λεγόμενη «Τακτική των Πανδημιών». Τι είναι αυτό; Η ίδια εξηγεί: “Μια από τις μεγάλες στρατηγικές για τον έλεγχο και την κυριαρχία του πληθυσμού είναι ο φόβος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, από καιρού εις καιρόν αυτή η τακτική χρησιμοποιείται για να ενημερώσει τον κόσμο για μια πανδημία που πρόκειται να εξαπλωθεί. Τους τα λένε στις ειδήσεις δημιουργώντας και μια ταινία του Χόλιγουντ για να αυξήσουν τον αντίκτυπο και να εμφανιστούν ως οι σωτήρες. Ο ΠΟΥ ορίζει σε όλες τις χώρες τι πρέπει να κάνουν. Είναι ένα περαιτέρω βήμα για την εξάλειψη της αυτονομίας των κρατών και τη μεταφορά τους σε ένα υπερεθνικό κράτος”.

Αυτές τις μέρες λοιπόν αλιέυσαμε την ακόλουθη “είδηση” σύμφωνα με την οποία Βρετανοί επιστήμονες προειδοποιούν για την εμφάνιση ενός νέου ιού που μπορεί να προκαλέσει πανδημία. Η προειδοποίηση συνδέεται με τον πρόσφατο θάνατο σε νοσοκομείο του Λονδίνου ενός 38χρονου άνδρα που ασθένησε από τον ιό κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο γάμο του αδελφού του στο Αφγανιστάν.

Οι ανησυχητικές δημοσιεύσεις στο Διαδίκτυο δείχνουν ότι ο αριθμός των θυμάτων αυτής της νέας σοβαρής ασθένειας θα αυξηθεί, υποδεικνύοντας ότι τουλάχιστον το 30% των περιπτώσεων προκαλούν το θάνατο του ασθενούς. Ο καθηγητής John Oxford, ειδικός ιολόγος στο Πανεπιστήμιο της Queen Mary στο Λονδίνο, πιστεύει ότι η πανδημία θα ξεσπάσει τα επόμενα πέντε χρόνια.

Άλλοι πάντως ειδικοί μιλούν για σύγχυση. Σύμφωνα με αυτούς ο Βρετανός που είχε ταξιδέψει στο Αφγανιστάν πέθανε από τον “αιμορραγικό πυρετό Κριμαίας-Κονγκό”, μια γνωστή ασθένεια στην Ευρώπη. Ο διευθυντής του εργαστηρίου του Κεντρικού Ινστιτούτου Επιδημιολογικών Ερευνών της Ρωσίας, Αλεξάντερ Πλάτωνοφ, σχολιάζει:

“Είναι μια γνωστή ασθένεια, που ανακαλύφθηκε από Ρώσους επιστήμονες. Στη Ρωσία, περίπου εκατό άνθρωποι ασθενούν από τον ιό αυτό ετησίως, στην Τουρκία πάνω από χίλιοι. Ο αιμορραγικός πυρετός Κριμαίας-Κονγκό είναι μια σοβαρή ασθένεια, αλλά το ποσοστό θνησιμότητας δεν φθάνει το 30%, πολύ λιγότερο, εάν εφαρμοστεί κατάλληλη θεραπεία. Στη Ρωσία δεν υπερβαίνει το 2%, στην Τουρκία, 5%”

Στην πραγματικότητα τα δημοσιεύματα που μιλούν για τον «ιό που θα καταστρέψει την ανθρωπότητα» συγχέουν δύο ασθένειες. Ανεξάρτητα από την υπόθεση με τον αιμορραγικό πυρετό Κριμαίας-Κονγκό, Βρετανοί γιατροί του εργαστηρίου του Λονδίνου του επίσημου Οργανισμού την προστασία της υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν εντοπίσει ένα νέο ιό του αναπνευστικού που μοιάζει ύποπτα με το γνωστό μας SARS (σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο), ή την άτυπη πνευμονία , η οποία σκότωσε αρκετές εκατοντάδες ανθρώπους το 2003.

Προφανώς, σε αυτόν τον ιό αναφέρεται ο καθηγητής Οξφόρδης. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ανθρωπότητα βρίσκεται στα πρόθυρα της πανδημίας και των συνεπειών της και θα μπορούσε να είναι παρόμοια με την ασυνήθιστα βαρύτητα γρίπη γνωστή ως «ισπανική γρίπη», όταν σκοτώθηκαν μεταξύ πενήντα και εκατό εκατομμύρια ανθρώπων μεταξύ 1918 και 1920. Σε μια συνέντευξη στη “Φωνή της Ρωσίας”, ο John Oxford ταυτίζει τα γεγονότα ενός αιώνα πριν με το παρόν: “Η πανδημία θα εκραγεί το 2018, μόλις εκατό χρόνια μετά την πανδημία της «ισπανικής γρίπης» το 1918. Νομίζω ότι ο ιός θα μεταδοθεί στον άνθρωπο από πουλιά. Και συνάντησα έναν παρόμοιο ιό το 1958, το 1968 και το 2009. Αλλά κανένας δεν ήταν τόσο φοβερός με εκείνον του 1918. Επιπλέον, τα τελευταία εκατό χρόνια δεν υπήρξε καμία πανδημία, όπως αυτή του 1918 έως το 2009. Γι ‘αυτό και πιστεύω ότι το επόμενο φαινόμενο θα είναι το 2018. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι”.

Ωστόσο, πολλοί ειδικοί προτιμούν να καθησυχάζουν. Όπως επισημαίνουν, οι νέοι ιοί εμφανίζονται συνεχώς και δεν αποτελούν λόγο πανικού. Ο Alexandr Platónov σχολιάζει:

“Είναι ένας νέος ιός. Φαίνεται ότι οι νυχτερίδες το έχουν μεταδώσει. Έχουμε ήδη μελετήσει περιπτώσεις πενήντα ανθρώπων που, όταν ήλθαν σε επαφή με έναν ασθενή, και δεν μολύνθηκαν. Οι έρευνες θα συνεχιστούν, αλλά είναι κάτι πολύ φυσιολογικό και τρέχον. Κάθε χρόνο ανακαλύπτουμε νέους ιούς που μεταδίδονται συχνά στους ανθρώπους από τα ζώα, επειδή οι περισσότεροι από τους ιούς που μεταδίδονται από τον άνθρωπο στον άνθρωπο είναι ήδη γνωστοί. Δεν πιστεύω ότι εκπληρώνονται οι προειδοποιήσεις του καθηγητή του Λονδίνου. Η ανθρωπότητα επέζησε από πανδημίες χωρίς ιατρική βοήθεια εδώ και χιλιάδες χρόνια. Αμφιβάλλω ότι τα επόμενα πέντε χρόνια θα την σβήσει ένας θανατηφόρος ιός”.

Τα λόγια του εμπειρογνώμονα ενσταλάζουν την ελπίδα, αν και πρέπει να αναγνωριστεί ότι οι θανατηφόρες πανδημίες περιστασιακά συνεχίζουν να μαστίζουν τον πλανήτη.

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Μαρτυρία σοκ! Αυτοί έστησαν το έγκλημα κατά της Μακεδονίας

Μετά την ήττα τους το 1949 οι κομμουνιστές της Ελλάδος, για χάρη των Σλάβων, ΒΑΠΤΙΖΑΝ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ τα Ελληνόπουλα από τη...

Close