Η Ορθόδοξη Αλήθεια αποκαλύπτει ότι υπάρχει ελληνική εταιρία που φτιάχνει τα ύποπτα τσιπάκια RFID

Κυκλοφορεί και αυτή την Τετάρτη η Ορθόδοξη Αλήθεια και τιμά την δημοτική μουσική προσφέροντας ένα διπλό cd με τα 36 καλύτερα Ηπειρώτικα παραδοσιακά τραγούδια. Ερμηνεύει ο Σάββας Σιάτρας. Μαζί η εφημερίδα προσφέρει τον δεύτερο τόμο της σειράς «Τα κάστρα της Ορθοδοξίας» του Ιωάννη Χατζηφώτη που είναι αφιερωμένος στα Μετέωρα.

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονυσίου που δηλώνει ότι νιώθει δικαιωμένος μετά την αποκάλυψη του κυκλώματος των εκβιαστών δημοσιογράφων. Ο Σεβασμιώτατος είχε κατηγορηθεί αδίκως από την «Ακρόπολη» ότι εμπλεκόταν σε σεξουαλικό σκάνδαλο και εξηγεί πως είχε στηθεί το κόλπο εναντίον του.

Επίσης η Ορθόδοξη Αλήθεια αποκαλύπτει ότι υπάρχει ελληνική εταιρία που φτιάχνει τα ύποπτα τσιπάκια RFID και στην ιστοσελίδα της διαφημίζει συνεργασίες με εκπαιδευτικά κέντρα, γαλακτοβιομηχανίες κ. α

Υπάρχει επίσης εκτενές αφιέρωμα στον αντισυμβατικό συνταγματάρχη π. Αθανάσιο Τσιμενίδη, ο οποίος επέλεξε αντί για την ακαδημαϊκή καριέρα την ιεροσύνη, τα άρματα και τα ελικόπτερα Apache.

Άλλο θέμα της εφημερίδας είναι ο ιερέας που διακονεί τους λιγοστούς κατοίκους της Γαύδου επί 48 χρόνια.

Αρθρογραφούν μεταξύ άλλων ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Χρ. Χρυσόπουλος, ο π. Βαρνάβας Γιάγκου, ο π. Ανδρέας Κονάνος και άλλοι.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ ενώ η έκδοση με το βιβλίο και τα δυο cd κοστίζει 3,5 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr

02_03_PROTH_ORTH.indd

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Τι σημαίνει το βραχιολάκι που φοράμε το Μάρτη;
Τι σημαίνει το βραχιολάκι που φοράμε το Μάρτη;

Ο Μάρτης ή Μαρτιά είναι ένα παμπάλαιο έθιμο, με βαλκανική διασπορά.

Close