Η προφητεία του Αγ. Ραφαήλ: «Η ιστορία θα αλλάξει σελίδα όταν ο Ερντογάν…»

«Η ιστορία θα αλλάξει σελίδα όταν ο Ερντογάν…»!     

2010 και ο πρωθυπουργός, τότε, της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, επισκέφθηκε την Αθήνα.
Στη συνέντευξη Τύπου, τυχαία βρέθηκε κάποιος που λίγες μέρες πριν είχε κάνει το τάμα του στους Νεοφανείς Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη στην Μυτιλήνη.
Ακούγοντας τα όσα έλεγε ο Ερντογάν, η όψη του σκοτείνιασε και πληροφόρησε τον φίλο του, ο οποίος βρισκόταν μαζί του και άκουγε τις δηλώσεις, ότι κάτι συγκλονιστικό του είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ.
Περιέγραψε ότι ονειρεύτηκε τον Άγιο Ραφαήλ που με ύφος αυστηρό του είπε:
«Εγώ ήρθα πρόσφυγας εδώ σε αυτό το νησί καταδιωγμένος από τους Τούρκους και για την ΠΙΣΤΗ και την ΠΑΤΡΙΔΑ μου έκοψαν το κεφάλι.
Αυτό το νησί σε λίγο καιρό θα γεμίσει με πρόσφυγες-περαστικούς.
Οι Τούρκοι θα συνεχίζουν να κόβουν κεφάλια μέχρι να πέσει το κεφάλι αυτουνού που θα συναντήσεις αύριο στην Αθήνα. Τότε η Ιστορία θα αλλάξει σελίδα και οι Τούρκοι θα γίνουν πρόσφυγες».

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2017/01/%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%b7%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%b3-%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b1%ce%ae%ce%bb-%ce%b7-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%b8.html#ixzz4XTlMb3YT

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
imia
EKTAKTO: Ζητάμε από την Α.Μέρκελ να ηρεμήσει την Τουρκία – Ρωσία και ΗΠΑ σφυρίζουν αδιάφορα – Έρχεται πολεμική εμπλοκή χωρίς δυνατότητα αποκλιμάκωσης!

Έκτακτη τηλεφωνική επικοινωνία Α.Τσίπρα με Α.Μέρκελ για την απίστευτη και πρωτοφανή τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο σήμερα. Τα ζόρια έζωσαν τον...

Close