Η πρώτη Θεία Λειτουργία του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων

Την πρώτη του Θ.Λειτουργία τέλεσε ανήμερα της  εορτής του Αγ. Στυλιανού, ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.Θεόκλητος και πλήθος κόσμου ήταν εκεί ώστε να συμμετάσχει στην εν Χριστώ χαρά και ευλογία για την Μητρόπολή. Στο πλευρό του Σεβασμιωτάτου Σταγών και Μετεώρων ήταν οι Μητροπολίτες: Αυλώνος Χριστόδουλος,Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος, Μεσσηνίας Χρυσόστομος, Βρεσθένης Θεόκλητος, Κηφισίας Κύριλος, Ηλίου Αθηναγόρας, Τρίκκης Χρυσόστομος και Διδυμοτείχου Δαμασκηνός.

 Στο τέλος της Θ.Λειτουργίας ο ποιμενάρχης σε σύντομο λόγο του είπε πως θα σταθεί στο πλευρό όλων σαν πατέρας, αδελφός και φίλος, ενώ ζήτησε και από το ποίμνιο τη συμπαράσταση και την αγάπη τους, ώστε να πορευθούν μαζί σε όσα χρόνια επιτρέψει ο Θεός να διαποιμάνει τον τόπο. Αμέσως μετά τη Θ.Λειτουργία κλήρος και πιστοί κατευθύνθηκαν στην Ι.Μ.Αγ. Θεοδώρων, όπου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τρισάγιο στο μνήμα του Μακαριστού ποιμενάρχη κυρού Σεραφείμ.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Επίσημα Άγιος από σήμερα ο Γέροντας Ιάκωβος Τσαλίκης

Επίσημα Άγιος από σήμερα ο Γέροντας Ιάκωβος Τσαλίκης

Close