Η Φόνισσα του Έβρου μαζί με τον Άγιο Γεώργιο στο χέρι

Η «Φόνισσα του Έβρου»με τον Αγ΄Γιώργη στο μπράτσο που …Ψάρωσε τους Πάντες !

veteranos.grΑπο τα παραλειπόμενα της χθεσινής   Ασκήσεως που όπως ομολογούν οι γνωρίζοντες που βρέθηκαν στο Παρατηρητήριο του «ΨΗΛΟΥ ΣΤΑΛΟΥ» εκτός από τα εντυπωσιακές κινήσεις ,τι βολές και τον άριστο συντονισμό είχαμε και εντυπωσιακές παρουσίες !

Μπορεί πολλοί από εμάς να έχουμε στο μυαλό μας γυναικείες παρουσίες στο Στράτευμα και όχι άδικα σε γραφείο με ωραίες στολές και καλογυαλισμένα τακούνια ,μάλλον πρέπει να αλλάξουν γνώμη μετά και από τα χθεσινά δρώμενα ! tsipras ston evro

Αν τι εντυπώσεις και τα συγχαρητήρια του Πρωθυπουργού που πήρε δια χειραψίας  το Στέλεχος που ήταν παρών και δίπλα στην Πολιτική Ηγεσία (φώτο) Μέχρι….

Όλα όμως τα βλέμματα των Ειδικών και μη , έπεσαν στην «Φόνισσα του Έβρου» με τον πλήρη και εξειδικευμένο εξοπλισμό  μάχης και τον Αγ΄Γιώργη  στον μπράτσο που …Ψάρωσε τους Πάντες !

Μπράβο στο Στέλεχος που τράβηξε τα βλέμματα των ειδικών με το φοβερό παράστημα και το ίσιο βλέμμα  και ένα μεγάλο μπράβο στους Διοικητές που έχουν την τύχη να διοικούν τέτοια Στελέχη στην Πρώτη Γραμμή των Συνόρων !

πηγη

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος: «Θα έρθουν για να διώξουν την ορθοδοξία»
Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος: «Θα έρθουν για να διώξουν την ορθοδοξία»

Η ελληνική υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις, Victoria...

Close