Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» πλησιάζει!

Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» πλησιάζει!

Για μια ακόμη φορά οι μέρες των Γιορτών μας βρίσκουν στην «Καταφυγή»!

Από την Τετάρτη, 27 μέχρι και την Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017, τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου, αγόρια και κορίτσια, μπορούν να συναντιούνται καθημερινά από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3.30 το μεσημέρι στην «Καταφυγή» (οδ. Μεγανησίου 5 – έναντι Ι. Ν. Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, κοντά στην Κεντρική Πλατεία).

Θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη Χριστουγεννιάτικη «Κατασκήνωση στην Πόλη», ένα προσεγμένο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης που διοργανώνεται ξανά με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου και με τη φροντίδα των μεγαλύτερων παιδιών και φοιτητών.

Αναμένεται και φέτος αυτές οι πέντε ημέρες του Αγίου Δωδεκαημέρου να φέρουν το καράβι της μεγάλης Γιορτής στο λιμάνι της ψυχής μας. Θα βοηθήσει σε αυτό η ομαδική ζωή, οι λειτουργικές εμπειρίες, οι κατασκευές, το άφθονο παιχνίδι, μια περιπέτεια – έκπληξη και ένα πλήθος  δραστηριότητες όμορφες και φροντισμένες που μας φέρνουν σε επαφή με την Ορθόδοξη Πίστη και τη Ρωμαίικη Παράδοσή μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή (τηλ.: 2645022415, εσ.: 23 και 6974795265) ά μ ε σ α λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων!

(Από τις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Εθελοντική αιμοδοσία στη Ν.Ραιδεστό και δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις στη Θέρμη την Κυριακή 3/12

Δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις για όλους (καταρράκτη, γλαύκωμα, διαβήτη κ.λ.π.) διοργανώνουν οι λέσχες Lions Β. Ελλάδας σε συνεργασία με την οφθαλμολογική κλινική του...

Close