Θαύμα ;;;;… στην Ουκρανία: Μορφή Αγίου στο γυαλί εικόνας

Ένα θαυμαστό γεγονός επιβεβαίωσε ο Μητροπολίτης Ζαπορόζιε Λουκάς με μια εικόνα του Αγίου Ιωάννη Μαξίμοβιτς στη Μονή του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου στη Μελιτοπολη, 415 μίλια νοτιοανατολικά του Κιέβου.

Όπως πρώτα παρατηρήθηκε από τον Ιερομόναχο Αντίπ και επιβεβαιώθηκε από τον επίσκοπο, το πρόσωπο του Αγίου Ιωάννη του Θαυματουργού εμφανίστηκε στο γυαλί που κάλυπτε την εικόνα του όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.

Την ημέρα της γιορτής της μονής, 18 Δεκεμβρίου 2012, ο ηγούμενος της κοινότητας του Αγίου Ιωάννη στο χωριό Καλίνοφ στην επαρχία Πολτάβα ηγούμενος Σεραπίων (Μεντβέντεφ) έφερε ένα κομμάτι από τα λείψανα του θαυματουργού Αγίου και μια εικόνα να τιμηθεί από τους πιστούς στο μοναστήρι του Αγίου Σάββα.
Ο π. Σεραπίων παρουσίασε επίσης μια μικρή εικόνα που απεικονίζει τον Άγιο, η οποία από τότε έχει διασωθεί σε ξεχωριστή θέση στην εκκλησία.

Μετά από έξι χρόνια, αποφασίστηκε να γίνει μια νέα εγκατάσταση για την εικόνα. Όταν αυτή ήταν ήδη έτοιμη, ο Ιερομόναχος Αντίπ άρχισε να αποσυναρμολογεί την προηγούμενη κατασκευή και παρατήρησε με έκπληξη ότι η εικόνα του αγίου ήταν εντυπωμένη στο γυαλί. Αυτό συνέβη στις 5 Μαρτίου 2018.

Η εικόνα και το γυαλί παρουσιάστηκαν στον Μητροπολίτη Λουκά στις 17 Μαρτίου και ο οποίος το επιβεβαίωσε ως θαύμα.

Και αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό…

 Μια άλλη εικόνα του Αγίου Ιωάννη (Μαξίμοβιτς) άρχισε να ρέει μύρο την ημέρα της πανηγύρεως του, στις 2 Ιουλίου, πέρυσι στην σκήτη Svyatogorsk Lavra στο οικιακό χωριό Adamovka της επαρχίας Ντονέτσκ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ολλανδία-Τουρκία: O Ερντογάν επιμένει για τις κατηγορίες σχετικά με τη Σρεμπρένιτσα
Αποκάλυψη Σάββα Καλεντερίδη: Αυτή την παγίδα στήνει η Τουρκία

.«Το σίγουρο είναι πως η Τουρκία επειδή έχει βγει από το ενεργειακό παιχνίδι θέλει να βάλει ένα καινούργιο όρο στο...

Close