Θα γίνονται έλεγχοι παντού – Στην τσιμπίδα της ΕΛ.ΑΣ και οι ιερείς

Για τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, για τους αυστηρούς ελέγχους που θα εφαρμοστούν στις επιχειρήσεις αλλά και για την εκκλησία που δεν θα χρειάζονται οι πολίτες rapid test, μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
Ο Γιάννης Οικονόμου τόνισε στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά FM» ότι από το Σάββατο θα γίνονται έλεγχοι πιστοποιητικών εμβολιασμού, νόσησης και rapid test σε όλους τους χώρους που είναι απαραίτητη η διενέργειά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

«Και οι ιερείς και οι ψάλτες υπόκεινται στον έλεγχο που τα εντεταλμένα όργανα της πολιτείας μπορούν να κάνουν και στους ναούς. Μην έχετε αμφιβολία ότι θα γίνουν έλεγχοι και στις εκκλησίες. Με την ίδια λογική του ότι δεν υπάρχει η υποχρεωτικότητα του rapid test για εκείνον που θα πάει να ψωνίσει τρόφιμα και φάρμακα κρίθηκε ότι και η άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων εντάσσεται σε αυτή την κατηγορία. Αν θέλαμε να αποκομίσουμε πολιτικά οφέλη ή αν το βλέπαμε ψηφοθηρικά και εκλογικά δεν θα κλείναμε τις εκκλησίες ποτέ. Η κυβέρνηση δεν βάζει στη ζυγαριά το πολιτικό κόστος με την προστασία της δημόσιας υγείας».

Ακόμη, ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι έλεγχοι γίνονται για να διαφυλάξουμε την υγεία μας και την ασφάλεια μας ενώ αναγνώρισε ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις κατά τον έλεγχο των πιστοποιητικών σε μεγάλα εμπορικά καταστήματα και mall, υπογραμμίζοντας πως τα μέτρα είναι μια πίεση σε όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Read previous post:
Το ύπουλο σχέδιό τους – Η Νέα Τάξη Πραγμάτων κάνει την παρουσία της αισθητή

Οι εποχές που ζούμε αναμφίβολα

Close