Θεσσαλονίκη: Φεστιβάλ Τουρισμού με μυδοπίλαφο για 1.000 άτομα

Μυδοπίλαφο για 1.000 συνδαιτυμόνες, οι οποίοι θα απολαύσουν δωρεάν το παραδοσιακό ελληνικό γεύμα, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Τουρισμού 2016», ακριβώς πίσω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν περίπου 40 σπουδαστές της Σχολής Μαγείρων του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, οι οποίοι ετοίμασαν ειδική παρουσίαση για τη διοργάνωση: έχουν επιλέξει αγνά, παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, όπως τα μύδια Μηχανιώνας, το κασέρι Σοχού, τα ντοματίνια Ημαθίας, τα ψάρια Χαλκιδικής και τις παντσέτες Θεσσαλονίκης με τα οποία θα μαγειρέψουν ξεχωριστές παραδοσιακές γεύσεις για να τις προσφέρουν στο κοινό.

Το «Φεστιβάλ Τουρισμού 2016» εγκαινίασε χτες η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά. Χαιρετισμό στην τελετή των εγκαινίων απηύθυνε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος πρότεινε το «Φεστιβάλ Τουρισμού 2017» να διοργανωθεί στην Κατερίνη, πρόταση που αποδέχθηκε ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
‘Ενας ξεχωριστός άνθρωπος ο Χρήστος Βλάχος ταξίδεψε για την αυλή του Παραδείσου
‘Ενας ξεχωριστός άνθρωπος ο Χρήστος Βλάχος ταξίδεψε για την αυλή του Παραδείσου

Τον πολυαγαπημένο μας Χρήστο Βλάχο θα συνοδεύσουμε το Σάββατο στις 28-5-2016

Close