Ιερέας στην πόλη Πάντοβα της Ιταλίας διοργάνωνε όργια μέσα στην εκκλησία…

Ιερέας στην πόλη Πάντοβα της Ιταλίας διοργάνωνε όργια μέσα στην εκκλησία. Και σα να μην έφτανε αυτό… ο “ζωηρός” Ιερέας εξέδιδε και τις ερωμένες του, που φαίνεται πως ήταν πάνω από… 15.
Η “δράση” του πάτερ Αντρέα Κοντίν της εκκλησίας του San Lazzaro της πόλης αποκαλύφθηκε όταν τρεις από τις ερωμένες του τον κατήγγειλαν στις ιταλικές Αρχές.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για εκείνον ενώ ψάχνοντας το σπίτι του που είναι κοντά στην εκκλησία δεν πίστευαν στα μάτια τους… Σεξουαλικά παιχνίδια αλλά και ταινίες πορνό που είχε τραβήξει ο ίδιος ήταν μέσα στο σπίτι που ζούσε με την οικογένεια του.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι γυναίκες, ο Αντρέα όχι μόνο διοργάνωνε όργια στην εκκλησία αλλά και το σπίτι του αλλά εξέδιδε και τις ερωμένες του.

Ο ίδιος τις “ενοικίαζε” ανεβάζοντας φωτογραφίες και τα στοιχεία τους σε σελίδες ανταλλαγής συντρόφων. Μάλιστα, στα προσεχή σχέδια του ήταν ένα διήμερο σε κλαμπ γυμνιστών μαζί με τις “γυναίκες” του για να τις ευχαριστήσει.

Διαβάστε εδώ: Πάπας Φραγκίσκος: «Κάντε περισσότερα για την ανεργία στους νέους»
Μία 49χρονη που έπεσε θύμα του παπά δήλωσε: “Ήταν πολλές οι γυναίκες που τον περιτριγύριζαν. Δεν το κατάλαβα εξαρχής, μόνο μετά”.

Τουλάχιστον δυο από τις ερωμένες του τις γνώρισε όταν στράφηκαν σε αυτόν για ψυχολογική υποστήριξη μετά από τα διαζύγια τους.

Ωστόσο, εκείνος φαίνεται πως το πήγε ένα βήμα πιο πάνω… και μόνο ψυχολογική υποστήριξη δεν τους έδωσε. Μία από αυτές δήλωσε: “Όλα ξεκίνησαν με ένα φιλί στο σπίτι του. Μετά κάναμε σεξ όλες τις ώρες της ημέρας”.

Ο ίδιος φέρεται να βρίσκεται στην Κροατία, σε διακοπές με την οικογένειά του.

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Γαλλία: Πέθανε βρέφος μετά τη χορήγηση προϊόντος για ανεπάρκεια βιταμίνης D
Γαλλία: Πέθανε βρέφος μετά τη χορήγηση προϊόντος για ανεπάρκεια βιταμίνης D

Ένα βρέφος στη Γαλλία, μόλις 10 ημερών, πέθανε στις 21 Δεκεμβρίου έπειτα από τη χορήγηση μίας δόσης προϊόντος

Close