Ιταλική Δεξιά προς ΕΕ-Γερμανία: ”Χωρίς την Αθήνα & την Ρώμη η ΕΕ δεν έχει μέλλον…”

 

Τι γίνεται με την Ιταλία;Σενάρια για έξοδο από την ΕΕ.Τι θα ακολουθήσει….
Η Ιταλική Δεξιά τάσσεται κατά του ”κονκλαβίου” των Βρεξελλών που είναι κατά των Εθνών. Τα δύο κόμματα της χώρας, η Λέγκα και οι ”’Αδελφοί της Ιταλίας” αντιστέκονται και τηρούν τα ήθη και έθιμα της Χριστιανικής Ευρώπης.

Εδώ και λίγες εβδομάδες η οργή στην γειτονική χώρα κατά της ΕΕ και κυρίως κατά της Μέρκελ είναι τεράστια. Έχουν αφήσει αβοήθητη τη χώρα και μόνο η Ρωσία και η Κίνα στηρίζουν έμπρακτα την χώρα.

Πριν λίγα λεπτά, η Τζιόρτζια Μελόνι, ηγέτιδα του εθνικού συντηρητικού κόμματος ”Αδελφοί της Ιταλίας” και στενή σύμμαχος του Σαλβίνι, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.
‘The Exorcist’ Actor Max Von Sydow Has Died Aged 90

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μήνυμα της στο twitter ανέφερε:

”Αυτές οι δύο σημαίες, αυτές οι δύο χώρες αποτελούν τη βάση του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Χωρίς την Ελλάδα και την Ιταλία, η Ευρώπη δεν έχει ρίζες και μέλλον. Ευχαριστώ τους Έλληνες αδελφούς.”

Το μήνυμα αυτό ήρθε μετά την πρωτοβουλία της Ελληνική Κυβέρνησης να κυματίζει η ιταλική σημαία συμβολικά στην ελληνική βουλή και το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον λαό της Ιταλίας που μετρά πάνω από 13 χιλιάδες θύματα λόγω της πανδημίας του κοροναϊού και είναι η χώρα με τους περισσότερους νεκρούς παγκοσμίως μέχρι αυτή τη στιγμή.

Ταυτόχρονα παίρνει έκταση το κύμα θυμού και οργής στην Ιταλία κατά της ΕΕ.

Ο αντιπρόεδρος της Ιταλικής Βουλής των Αντιπροσώπων, Φάμπιο Ραμπέλι, για να εκφράσει τη διαμαρτυρία του ενάντια στη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που δεν στέκεται στο πλευρό των χωρών που πλήττονται από τον κορονοϊό, αλλά και κατά της Γερμανίας για το πείσμα της κατά του ευρωομολόγου κατέβασε την σημαία της ΕΕ από την Βουλή!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Μπόρις Τζόνσον: Η Ευρώπη είναι καταδικασμένη, ακολουθεί το δρόμο του Χίτλερ
ΕΚΤΑΚΤΟ-Μ. Βρετανία: Στο οξυγόνο ο Μπόρις Τζόνσον!

Συναγερμός έχει σημάνει στη Μεγάλη Βρετανία

Close