Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης:Για 5η συνεχόμενη χρονιά «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» τον Αύγουστο!

Για 5η συνεχόμενη χρονιά «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» τον Αύγουστο!

Εδώ και τέσσερα χρόνια η «Κατασκήνωση στην Πόλη» ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους! Και ο φετινός Αύγουστος που σιγά – σιγά πλησιάζει θα φέρει μαζί του το θεσμό που αγαπήσαμε μικροί και μεγάλοι: την «Κατασκήνωση στην Πόλη» της Λευκάδας!

Περισσότερα από εξήντα παιδιά, ηλικίας Δημοτικού Σχολείου, αγόρια και κορίτσια, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ομαδικά για εφτά ολόκληρες μέρες, με πολλές δραστηριότητες ωφέλιμες και ψυχαγωγικές, από την Πέμπτη, 17 μέχρι και την Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017, με επίκεντρο την «Καταφυγή» (παλιά Μητρόπολη ή πρώην Ν.Ε.Λ.Ε.).

Τα παιδιά θα απασχολούνται από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 4.30 το απόγευμα με εξορμήσεις στην πόλη της Λευκάδας και τις γύρω περιοχές, με λατρευτικές ευκαιρίες, κοινά γεύματα, τραγούδι, κατασκευές και άλλες ενδιαφέρουσες για την ηλικία τους δραστηριότητες, μα προπάντων ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΛΥ!

Απόρρητο: roula_manika

Βίντεο από τις προηγούμενες «Κατασκηνώσεις στην πόλη» βλ. στους συνδέσμους: https://www.youtube.com/watch?v=bh2y027kukA

https://www.youtube.com/watch?v=T1ZeS4tQph8 .

 

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες από το Κέντρο Νεότητας και να δηλώσουν συμμετοχή (τηλ.: 2645022415, εσ.: 23 και 6974795265) ά μ ε σ α!

Λευκάδα, 10 Ιουλίου 2017

(Από τις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις

της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Φτιάξε γρήγορα και εύκολα την βαλίτσα των διακοπών!

  Λίγα και σωστά επιλεγμένα. Αυτά χρειάζεστε για να κάνετε τις διακοπές του φετινού καλοκαιριού πιο εύκολες κι ευχάριστες.

Close