Κάλαντα και ευχές στον Πειραιώς Σεραφείμ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ δέχθηκε την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016, την επίσκεψη αρχών και φορέων του Πειραιά, οι οποίοι θέλησαν να ευχηθούν για τις Άγιες ημέρες του Δωδεκαημέρου.

Πιο συγκεκριμένα στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς βρέθηκαν, προκειμένου να ευχηθούν στον Σεβασμιώτατο και τους στενούς του συνεργάτες, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Νικόλαος Μανεσιώτης και τα μέλη του, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Φώσκολος και ο Αττικάρχης Υποναύαρχος τουΛιμενικού Σώματος Αθανάσιος Ντούνης.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος άκουσε κάλαντα και ευχές από την Χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς η οποία αποτελείται από μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, από την Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου Πειραιά και από χορωδία Ιερέων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της τοπικής μας Εκκλησίας.

Διαβάστε εδώ:  Μητρόπολη Πειραιώς: Να πάψουν οι εκκλησιαστικοί ταγοί τα «τολμηρά ανοίγματά» τους προς τους αιρετικούς

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους και ευχήθηκε Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα, γεμάτα από την Αγάπη του Σαρκωθέντος Κυρίου μας.

Πηγή:vimaorthodoxias.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Χριστούγεννα με τρομοκρατία και πολιτικές ντρίμπλες
Χριστούγεννα με τρομοκρατία και πολιτικές ντρίμπλες

Του Γιάννη Κανελλάκη ● Τρόμος στο πλανήτη, ματωμένη ειρήνη στο κόσμο. Κωφεύουν αυτοί των υπερδυνάμεων, που έπρεπε να δικάζονται στο...

Close