ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ:Στο Κέντρο Υγείας δωρεά από το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου Θέρμης

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ– Κανένα φάρμακο χαμένο!

Ενενήντα κουτιά με φάρμακα και εκατόν είκοσι συσκευασίες με παραφαρμακευτικό υλικό δώρησε στο Κέντρο Υγείας το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου Θέρμης

Ενενήντα συσκευασίες φαρμακευτικών σκευασμάτων για διάφορες παθήσεις και εκατόν είκοσι συσκευασίες με παραφαρμακευτικό υλικό όπως για παράδειγμα γάζες, ορούς κ.α. που δεν διατέθηκαν σε ωφελούμενους της δομής δώρησε το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Θέρμης στο Κέντρο Υγείας Θέρμης.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο, όπως είναι γνωστό, δημιουργήθηκε με στόχο τη στήριξη των ατόμων και των οικογενειών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Θέρμης.

“Το μότο μας στη δομή είναι ότι τα φάρμακα που δεν χρειάζονται κάποιοι, κάποιοι άλλοι τα έχουν ανάγκη” δηλώνει κ. Φανή Χατζηδημητρίου πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Κοινωνικού Φαρμακείου. “Έτσι, λοιπόν, τα φάρμακα που φέρνουν οι πολίτες στο Κοινωνικό Φαρμακείο και δεν χρησιμοποιούνται από τους ωφελούμενους της δομής, δωρίζονται σε άλλες δομές και φορείς, έτσι ώστε κανένα φάρμακο να μην πηγαίνει χαμένο” τονίζει. “Πόσο μάλλον σε φορείς που, όπως το Κέντρο Υγείας, βρίσκονται στο δήμο μας και εξυπηρετούν χιλιάδες συμπολίτες μας από όλες τις κοινότητες της περιοχής μας. Με αυτό τον τον τρόπο συμβάλουμε στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας καθώς και στην εδραίωση της συνεργασίας και της δικτύωσης με άλλους φορείς”.

Το ιατροφαρμακευτικό υλικό που θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Υγείας παρέδωσαν η κ. Φανή Χατζηδημητρίου, πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης της δομής και η κ. Μαριάννα Καπουσούζη μέλος της επιτροπής . Εκ μέρους του Κέντρου Υγείας τη δωρεά παρέλαβαν οι προϊσταμένες νοσηλευτικής Σουζάνα Καραολάνη και Αλεξάνδρα Αναγνώστου.

e-Amfia

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Κορονοϊός: Δύο νεκροί σε 24 ώρες στην Ελλάδα

Κορονοϊός: Δύο νεκροί σε 24 ώρες στην Ελλάδα

Close