Καλαβρύτων Αμβρόσιος: «Ζήτω η Δημοκρατία της ΕΡΤ1»

Η ανάρτηση του Σεβασμιωτάτου αναφέρει:

ΑΣ ΟΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ
Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ
ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΛΥΣΙΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ!

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Προ ημερών, εξ αφορμής της αντιθέσεώς μας στην απόπειρα «στομώσεως» του Σεβ. Μητροπολίτου Κυθήρων κ. Σεραφείμ στην πρωϊνή εκπομπή της ΕΡΤ1 «ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ» με θέμα το βλάσφημο έργο «Jesus Christ Superstar», (για το οποίο -σημειωτέον- η Εισαγγελική Αρχή ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΤΗΣ!), εκ μέρους των Υπευθύνων της ΕΡΤ1 δεχθήκαμε μια απάνθρωπη επίθεση! Επί τρείς ημέρες ήμασταν στο στόχαστρο της ΕΡΤ1! Αλλά με τρόπο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Έλεγαν μεν τα δικά τους επιχειρήματα, ενω ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ! Ζήτω η Δημοκρατία της ΕΡΤ1

Πανηγυρική επιβεβαίωση των θέσεών μας για την αντιδημοκρατική, συνεπώς δε κατευθυνόμενη και άρα μονομερή, συμπεριφορά των παραγόντων της ΕΡΤ αποτελούν τα παρακάτω λόγια μιάς εκπροσώπου των ΜΜΕ. Στην Εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής 11.03.2918 (σελ. 27/11) διαβάζουμε τα εξής:«Όπως αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες η δημοσιογράφος κυρία Εύη Κυριακοπούλου, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, επτά από τις δώδεκα εκπομπές που είχε γυρίσει για την ΕΡΤ και τις οποίες είχε πληρωθεί θα τις φάει το σκοτάδι ή θα ανέβουν κάποια στιγμή στο web TV της δημόσιας τηλεόρασης, που είναι σχεδόν το ίδιο. «Είμαι 17 χρόνια στην ΕΡΤ. Έχω περάσει απ’ όλες τις κυβερνήσεις και από όλες τις διοικήσεις. Δεν έχω ποτέ ξανά στο παρελθόν βιώσει κάτι ανάλογο» σημειώνει η κυρία Κυριακοπούλου μιλώντας στο «Βήμα»!!!!

Σήμερα, λοιπόν, επανερχόμεθα μόνο και μόνο για να παρουσιάσουμε μερικά μηνύματα συμπαραστάσεως, τα οποία δεχθήκαμε τις ημέρες εκείνες. Το πράττουμε ως έκφραση της ευγνωμοσύνης μας προς όσους μας συμπαραστάθηκαν! Το πράττουμε, για να εκτιμήσει το φιλοθεάμον Κοινόν και να συνειδητοποιήσει, ότι με τις εκπομπές της τηλεοράσεως σε όλες σχεδόν τις εκφάνσεις της ΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ! Τίποτε περισσότερο!

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 14 Μαρτίου 2018

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Εκκλησία της Ελλάδος: Εγκύκλιος για την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο
Εκκλησία:Αποφάσεις για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση

Η Εκκλησία της Ελλάδος συνεχίζει τις ενέργειές της για να τιμηθεί όπως αρμόζει η επέτειος των 200 ετών από την...

Close