Καρκίνος και λευχαιμία από κινητά, κεραίες κινητής τηλεφωνίας και υψηλής τάσης!

Ακόμα και 10 μόνο λεπτά ομιλίας στο κινητό τηλέφωνο μπορούν να πυροδοτήσουν καρκινικές αλλαγές στα εγκεφαλικά κύτταρα σύμφωνα με το Ινστιτούτο Eπιστήμης Weizmann στο Ισραήλ. Σχετική έρευνα δημοσιεύθηκε στο Biochemical Journal. Στις θερμογραφικές φωτογραφίες βλέπουμε την θέρμανση που επήλθε μετά από 15λεπτη ομιλία σε κινητό…

Στην Αμοργό η κεραία κινητής ήταν μέχρι πρόσφατα σε απόσταση αναπνοής από τα σχολεία του νησιού! Η ανωτέρω φωτογραφία είναι από διαμαρτυρία των κατοίκων και των μαθητών στην Αμοργό από το ιστολόγιο http://keraies.wordpress.com

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Eileen O” Connor με ημερομηνία 1/10/2005, (Trustee for the EM Radiation Research Trust), το Κυβερνητικό Πρακτορείο για την Προστασία της Υγείας από τις Ακτινοβολίες (του Ηνωμένου Βασιλείου) παραδέχεται ότι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία με επίπεδα ισχύος 0,4 microtesla διπλασιάζουν τον κίνδυνο λευχαιμίας, κι ότι ενώ οι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες κατέβασαν τα επίπεδα αυτά στα 1 έως 2 microtesla, στο Η.Β. παραμένουν 100 φορές υψηλότερα. Κατά την κυρία O’Connor η κυβέρνηση της Βρεττανίας είχε εισπράξει ως το 2005 πάνω από 22 δισεκατομμύρια λίρες για αδειοδοτήσεις κεραιών κινητής τηλεφωνίας. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η κυβέρνηση της Βρεττανίας έχει αποδεικτικά στοιχεία αύξησης των κρουσμάτων καρκίνου σε περιοχές όπου οι κάτοικοι ειναι εκτεθειμένοι σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας σε όλο το Η.Β, και έχει επίσης διαπιστωθεί ότι ο καρκίνος έχει πάρει διαστάσεις επιδημίες σε όλο και νεαρότερες ηλικίες σε όλη την Ευρώπη.
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ
Η έρευνα Naila διεξήχθη στην Γερμανία και διήρκεσε 10 χρόνια (1994-2004). Αποτελέσματα έρευνας: Tριπλάσια αύξηση κακοήθων νεοπλασμάτων μετά από πενταετή έκθεση σε ακτινοβολία μικροκυμάτων κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε απόσταση 400 μέτρωνσε σύγκριση με άτομα που διέμεναν σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

Έρευνα που διεξήχθη από τους Ronni και Danny Wolf στο Ισραήλ τον Απρίλη του 2004 βρήκε τετραπλάσια αύξηση των καρκίνων σε απόσταση 350 μέτρων έπειτα από μακροπρόθεσμη έκθεση σε κεραία κινητής τηλεφωνίας, και δεκαπλάσια αύξηση ειδικά μεταξύ των γυναικών σε σύγκριση με διαμένοντες σε μεγάλες αποστάσεις από την κεραία.
ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ
Η ομάδα του ερευνητή Igor Belayev στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης στην πολύ αξιόλογη έρευνά της βρήκε μεταξύ άλλων ότι η ακτινοβολία μικροκυμάτων πολύ χαμηλής έντασης (όπως είναι και των κινητών τηλεφώνων) εμποδίζει τις διαδικασίες επιδιόρθωσης του DNA των βλαστικών κυττάρων του ανθρώπου. Ολόκληρη η εργασία υπάρχει οnline σε pdf μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:
http://www.mwr.medianis.net/pdf/Vol11No2-03-IBelyaev.pdf
Αλλη έρευνα των Μ. Βastide και της ομάδας του στο Πανεπιστήμιο Μontpellier της Γαλλίας για τις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από τις οθόνες των τηλεοράσεων και των βίντεο και από τα κινητά τηλέφωνα σε κοτόπουλα και ποντικούς έδειξε σημαντικά αυξημένο θάνατο των εμβρύων σε ποσοστά 47-68% και πολύ πεσμένα επίπεδα συγκεκριμένων αντισωμάτων (IgG), κορτικοστερόνης και μελατονίνης.

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2011/01/blog-post_1634.html#ixzz4YJjS1iWX

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Όχι μόνο στα λόγια η προσευχή  
Όχι μόνο στα λόγια η προσευχή  

Άγιος Παΐσιος

Close