Κατάρες από Μουσουλμάνο ιεροκήρυκα σε όσους παίζουν σκάκι

Μουσουλμάνος ιεροκήρυκας στην Τουρκία χαρακτήρισε «καταραμένο» το σκάκι και υποστήριξε ότι «οι περισσότεροι άνθρωποι που παίζουν αυτό παιχνίδι είναι ψεύτες».

«Xειρότερο από το να παίζεις τυχερά παιχνίδια και από το να καταναλώνεις χοιρινό κρέας»

«Το να παίζεις σκάκι είναι χειρότερο από το να παίζεις τυχερά παιχνίδια και από το να καταναλώνεις χοιρινό κρέας… Οι άνθρωποι που παίζουν σκάκι είναι πιο επιρρεπείς σε ψέματα από τους άλλους.

»Οι άνθρωποι που παίζουν σκάκι δεν μπορούν να πουν το Shahada (σ.σ. δήλωση της ισλαμικής πίστης), ενώ πεθαίνουν» είπε ο Αχμέτ Μαχμούτ Ουνλού (Ahmet Mahmut Ünlü) και συμπλήρωσε πως «οι άνθρωποι που παίζουν σκάκι είναι καταραμένοι… Θα πρέπει να προσεύχονται αντί να παίζουν παιχνίδια όπως αυτό».

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα γνωστός καθώς έχει προκαλέσει πολλές φορές με τις δηλώσεις του με πιο πρόσφατη αυτή που υποστήριξε ότι το στοματικό σεξ δεν είναι απαγορευτικό στο Ισλάμ, καθώς όπως επισημαίνει «δεν αναφέρεται πουθενά κάτι τέτοιο».

ΠΗΓΗ: tribune.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Α.Παπαδιαμάντης: Ο ψάλτης της Ορθοδοξίας και τα υμνογραφήματά του
Α.Παπαδιαμάντης: Ο ψάλτης της Ορθοδοξίας και τα υμνογραφήματά του

Εκατόν εξηνταπέντε έτη από την ημέρα γεννήσεως του «αγίου» των νεοελληνικών γραμμάτων, κυρ – Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στην Σκιάθο (1851 –...

Close