Καταρρέει εξαιτίας της υπογεννητικότητας η Ελλάδα

Η Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε χώρα γερόντων καθώς διευρύνεται με ραγδαίους ρυθμούς η ψαλίδα ανάμεσα στις γεννήσεις και τους θανάτους.

Σύμφωνα με έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ που παρουσιάζει η εφημερίδα «Καθημερινή» το 2014, ο αριθμός γεννήσεων κατέγραψε ιστορικό χαμηλό με 92.149 γεννήσεις σημειώνοντας περαιτέρω (2,1%) μείωση από το 2013, έτος που με 94.134 γεννήσεις ήταν η πρώτη φορά από το 1932 – αρχή των διαθέσιμων στατιστικών στοιχείων που στη χώρα ο αριθμός των γεννήσεων ήταν πενταψήφιος.

Το 2014 ο αριθμός των θανάτων έφτασε τους 113.740. Παρήγορη είναι η αύξηση του μέσου όρου ηλικίας θανάτου σε 81,2 για τις γυναίκες και σε 75,5% για τους άνδρες.

Χρυσή χρονιά για των γεννήσεων από τη μεταπολίτευση υπήρξε το 1980 με 148.134 γεννήσεις.

Βεβαίως για την υπογεννητικότητα δεν έχει ευθύνες μόνο το κράτος, ευθύνες έχουμε όλοι μας.

Εξαιτίας μιας οικονομικής κρίσης, αλλά και πριν αυτής επειδή κάναμε «ζωάρες», είχαμε πάψει να γεννάμε.

Βλέπετε τους Σύρους; Μέσα στα ερείπια και τις βόμβες και όμως γεννάνε παιδιά.

Συμπέρασμα; Εάν οι Έλληνες χαθούμε θα είναι γιατί επιλέξαμε το βόλεμά μας παρά να κάνουμε παιδιά! Και πλέον κανείς δεν έχει δικαιολογίες. Οι Σύροι γεννάνε μέσα στις βόμβες και στα αντίσκηνα και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε παιδιά επειδή «δεν βγαίνουμε».

Τέτοιοι που είμαστε, άχρηστοι και κακομαθημένοι, μόνο ο χαμός μας αξίζει, ο χαμός που πλησιάζει!

tribune

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους πολίτες για την εμφάνιση και στην χώρα μας, του κακόβουλου...

Close