Κατσαμάκι

Ο chef Γιώργος Λέκκας, μας φτιάχνει Κατσαμάκι
Μερίδες 14
Χρ. Πρ 15΄
Χρ. Ψησ 1ώρα
Υλικά
2 κιλά πατάτες
1 ½ λίτρο νερό
500 γρ. καλαμποκάλευρο
200 γρ. βούτυρο
300 γρ. ξερή μυζήθρα, τριμμένη
αλάτι και πιπέρι
εκτέλεση
Τρίβουμε τις πατάτες στον χοντρό τρίφτη.
Σε ένα μπόλ ρίχνουμε το νερό, το αλάτι και προσθέτουμε, λίγο-λίγο το αλεύρι, ανακατεύοντας μέχρι να δημιουργηθεί ένας χυλός.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί 35 εκ.
Απλώνουμε την τριμμένη πατάτα και ρίχνουμε το χυλό ώστε να πάει παντού. ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς, μέχρι να ροδίσει Ζεσταίνουμε το βούτυρο και περιχύνουμε την πίτα.
Πασπαλίζουμε με την τριμμένη μυζήθρα και σερβίρουμε.
G.Lekkas – Greekpress.gr
Επικοινωνία: lekkas.ge@yahoo.gr
Blog: http://lekkas-giorgos.blogspot.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/giorgos.lekkas.chef
Twitter: https://twitter.com/chef_ge
Pinterest: http://pinterest.com/GiorgosLekkas/boards/

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο

Read previous post:
Σε επιφυλακή ο Στρατός σε ολόκληρη την παραμεθόριο: Σοβαρά τα ερωτήματα για το σημερινό περιστατικό

Οπως όλα δείχνουν, το ζήτημα λύθηκε άρον-άρον και υπήρχε επικοινωνία σε υψηλό επίπεδο, για θεωρηθεί το ζήτημα λήξαν. Πηγές του...

Close