Κερκύρας Νεκτάριος: Δεν θα υποκύψουμε στην προπαγάνδα εις βάρος της Εκκλησίας

Στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης στην περιοχή Βάτος λειτούργησε το πρωί της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος.
Προσφωνώντας την αδελφότητα και τους πιστούς ο κ. Νεκτάριος τόνισε ότι η Παναγία μας προτρέπει να μην καμπτόμαστε από τις δυσκολίες τις οποίες βιώνουμε στους καιρούς μας, διότι η ίδια μεσιτεύει για μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Φθιώτιδος Συμεών: “Να εγκαινιάσουμε μια ουσιαστική επικοινωνία με την Παναγία μας”

Η προσκύνηση της ιεράς εικόνας της στο παλαίφατο μοναστήρι της Μυρτιδιώτισσας είναι ένα σημείο του θαύματος της αγάπης του Θεού και της Υπεραγίας Θεοτόκου για τον κόσμο μας.

Και χρειαζόμαστε την χάρη του Θεού στις ημέρες μας, οπότε και γίνεται συστηματική προσπάθεια απομάκρυνσής μας από την πίστη και την κοινωνία με τον Θεό και τον πλησίον. Ο πειρασμός μας τρομοκρατεί.Ο πειρασμός αγωνίζεται να μας κάνει θηριάλωτους από αυτόν, μέσα από την προπαγάνδα εις βάρος της Εκκλησίας, εις βάρος της θείας κοινωνίας, εις βάρος της πίστης. Δεν θα υποκύψουμε όμως!

Η Παναγία, κατέληξε ο κ. Νεκτάριος, είναι αυτή που μας προτρέπει σήμερα να λάβουμε την απόφαση για επιστροφή στην χάρη του Θεού.

Στο τέλος της θείας λειτουργίας ο Μητροπολίτης Κερκύρας χειροθέτησε σε αναγνώστη τον κ. Μανώλη Αντωνίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Κλιμακωτή μείωση αφορολόγητου και σύνδεση του ΕΝΦΙΑ με το περιουσιολόγιο
«Έπεσε» το Taxisnet από τις αναρτήσεις του ΕΝΦΙΑ

Πιθανώς λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας

Close