ΚΙΝΑ:Εικόνες αποκάλυψης βλέπουμε στην Κίνα

Εμφάνιση του νέου κοροναϊού έχει προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία.

Μάλιστα σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνονται άνθρωποι που έχουν προσβληθεί από τον ιό ή υπάρχει υπόνοια ότι έχουν προσβληθεί, στην Κίνα, να μεταφέρονται σε φορτηγό μέσα σε ένα μεγάλο μεταλλικό κιβώτιο έτσι ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωσή του. Μάλιστα οι συνοδοί φορούσαν προστατευτικά στρώματα για να προστατευτούν από τον κοροναϊό.  

Tην ίδια ώρα οι επιστήμονες μόνο καθησυχαστικοί δεν είναι καθώς προειδοποιούν πως…. «Τα χειρότερα έπονται».

«Τα κακά νέα είναι ότι τα χειρότερα έπονται καθώς ο αριθμός των νέων κρουσμάτων εξακολουθεί να αυξάνεται», προειδοποίησε συγκεκριμένα ο ερευνητής Λάρι Χιου.

Απόρρητο: roula_manika

Παράλληλα ανησυχία προκαλούν και οι εκτιμήσεις των εμπειρογνωμόνων σύμφωνα με τους οποίους ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων μόνο στην πόλη Ουχάν μπορεί να φθάσει τις τέσσερις χιλιάδες και στη χειρότερη περίπτωση να αγγίξει τις 9.700.

Πάντως μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί πάνω από 600 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 17 θάνατοι.
Ακυρώνουν εκδηλώσεις της κινεζικής Πρωτοχρονιάς

Ο κοροναϊός ακύρωσε όλες τις κινεζικές μαζικές εορταστικές εκδηλώσεις σε μια προσπάθεια να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού.

«Για να καταπολεμήσουμε την επιδημία του κοροναϊού, να προστατεύσουμε τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων, να μειώσουμε τη μαζική συγκέντρωση και να εξασφαλίσουμε στους ανθρώπους μια αρμονική και ειρηνική κινεζική πρωτοχρονιά, αποφασίστηκε η ακύρωση όλων των εκδηλώσεων μεγάλης κλίμακας, σήμερα», αναφέρει το κυβερνητικό Γραφείο Πολιτισμού και Τουρισμού του Πεκίνου, ενώ τρεις πόλεις βρίσκονται σε καραντίνα και 17 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό, ενώ άλλες πληροφορίες ανεβάζουν τον αριθμό στους 25.

«Οι πολίτες ενισχύουν τα προληπτικά μέτρα και στηρίζουν την απόφαση. Θα ενημερώσουμε τις αλλαγές πολιτικής με την εξέλιξη της επιδημίας … Και ευχόμαστε σε όλους τους πολίτες μια ευτυχισμένη πρωτοχρονιά », συνεχίζει η δήλωση σχετικά με την ακύρωση εκδηλώσεων για τον περιορισμό του κοροναϊού.

自由亚洲电台
@RFA_Chinese

【全副装备运送病人】
广东惠州发现疑似感染新型冠状病毒病人,在救伤车运送期间,医护人员都做足了准备,病人几乎是被完全密封着。

Embedded video

 

    •      Στις 14.00 σήμερα (τοπική ώρα), ο αριθμός των κρουσμάτων ανερχόταν στα 671, σύμφωνα με κινεζικές περιφερειακές επιτροπές υγείας. Νωρίτερα σήμερα, η Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας είχε επιβεβαιώσει ότι υπάρχουν πάνω από 570 κρούσματα και 17 θάνατοι.
    •     Η Ταϊλάνδη έχει αναφέρει τέσσερα κρούσματα και η Νότια Κορέα, η Ιαπωνία, η Ταϊβάν και οι ΗΠΑ από μία περίπτωση η κάθε χώρα. Οι ασθενείς σε αυτές τις περιπτώσεις είναι είτε κάτοικοι της Ουχάν ή είχαν πρόσφατα επισκεφθεί την πόλη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Η μεγαλύτερη Ορθόδοξη εκκλησία του κόσμου

Οι εργασίες θα αρχίσουν φέτος "Υπάρχουν σχέδια για την ανέγερση εκκλησίας για 37.000 ανθρώπους,ύψους 77 μέτρων στην επικράτεια της Sredneuralsky...

Close