Κορωνοϊός: Εισήγηση πρότασης για ενεργοποίηση του πρωτοκόλλου γενικής απαγόρευσης κυκλοφορίας έγινε στο Μαξίμου

Παίρνει αποφάσεις ο πρωθυπουργός τις επόμενες μέρες.

Προς γενική απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών φαίνεται πως οδηγείται η κατάσταση καθώς υπάρχουν εισηγήσεις στο Μαξίμου για την ενεργοποίηση του εν λόγω πρωτοκόλλου.

Η επιθετική πανδημία που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αλλοιώνει ριζικά την καθημερινότητά μας καθώς μέρα με τη μέρα τα κρούσματα αυξάνονται και ο αριθμός των νεκρών ανεβαίνει αισθητά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εισήγηση πρότασης ακόμα και για ενεργοποίηση του πρωτοκόλλου γενικής απαγόρευσης κυκλοφορίας έγινε στο Μαξίμου, σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιτίας της μη συμμόρφωσης μερίδας πολιτών με τον προαιρετικό χαρακτήρα των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Για να μην προκληθούν βεβαίως παρερμηνείες, πρόκειται για εισήγηση και όχι για απόφαση, η οποία ούτως ή άλλως επαφίεται στον ίδιο τον Πρωθυπουργό και δεν λαμβάνεται ελαφρά τη καρδία, εξαιτίας της πολυπλοκότητάς της και των οικονομικών επιπτώσεων που δύναται να έχει.

Ωστόσο, επειδή η αντιμετώπιση του κορωνοϊού και οι επιπτώσεις του έχουν την μεγαλύτερη σημασία για την Πολιτεία, θα εξετασθεί η πρόταση με όποια ενδεχομένως διαμόρφωση μπορεί να γίνει για την φάση που βρίσκεται αυτή την χρονική στιγμή η χώρα έναντι του ιού.

Η απόφαση αυτή δύναται να αναβληθεί για αργότερα και εφόσον περάσει η χώρα στην φάση 3, όπως αναφέρει το news247, που ούτως ή άλλως δεν βρίσκεται ακόμα ή αν θα ληφθεί, ο τρόπος και με τα μέτρα που αυτό θα εφαρμοστεί, θα γίνει ουσιαστικά για να αναχαιτιστεί η ανώριμη συμπεριφορά μερίδας των πολιτών που δύναται να επιδεινώσει την κατάσταση.

Η απόφαση όποια και αν είναι αυτή ενδεχομένως να ληφθεί και εντός της εβδομάδας και πάντα ανάλογα και με τις υπόλοιπες εισηγήσεις που γίνονται και ανάλογα με την ανάλυση των δεδομένων που η χώρα βρίσκεται σε αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο οι αρμόδιοι για ακόμα μία φορά κρούουν των κώδωνα του κινδύνου στους πολίτες και καλούν σε πλήρη συμμόρφωση των μέτρων που αποφασίζονται.

Ουσιαστικά οι ρυθμιστικοί παράγοντες για την απόφαση και εφαρμογή των όποιων μέτρων και πρωτοκόλλων είναι η ταχύτητα εξάπλωσης του ιού και η συμπεριφορά των ίδιων των πολιτών έναντι του φαινομένου.

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Εκκλησία της Κύπρου: Να απέχουν οι πιστοί από τον εκκλησιασμό

Εν μέσω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό η Εκκλησία της Κύπρου

Close