Κυκλοφορεί αύριο η Ορθόδοξη Αλήθεια

Και αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με δυο σημαντικά θρησκευτικά βιβλία υψηλής ποιότητας για τους αναγνώστες της.

Η εφημερίδα στο κεντρικό της θέμα, θίγει το ακανθώδες ζήτημα της σχέσης της Ορθόδοξης εκκλησίας της Αλβανίας με την κυβέρνηση του Έντι Ράμα και αποκαλύπτει ότι σύμφωνα με νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα, ορθόδοξα προσκυνήματα πωλούνται σε ιδιώτες.

Η Ορθόδοξη Αλήθεια στις σελίδες της φιλοξενεί επίσης αφιέρωμα στον ιδρυτή του κινήματος «Χριστιανική Δημοκρατία» και εκδότη της ομώνυμης εφημερίδας Νικόλαο Ψαρουδάκη με αφορμή τα δέκα χρόνια από τον θάνατό του.

Θα διαβάσετε επίσης την ιστορία του π. Γεωργίου Πράσινου, ο οποίος μετά από μια επιτυχημένη καριέρα ως μηχανολόγος στέλεχος της ΑΓΕΤ, αποφάσισε να γίνει κληρικός, προσφέροντας αμισθί τις υπηρεσίες του στο ποίμνιο της Αγριάς Βόλου.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ιστορική περιήγηση στην βυζαντινή εκκλησία του αγίου Στεφάνου στην Αρναία Χαλκιδικής με το γυάλινο δάπεδο, κάτω από τον οποίον η αρχαιολογική εταιρεία ανακάλυψε τρίκλιτη παλαιοχριστιανική βασιλική του 400 μ.χ. Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος , ο Ηρακλής Ρεράκης κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ ενώ μαζί με τα δύο βιβλία κοστίζει 3,5 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes @ orthodoxialitheia.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Απόβαση Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα
Απόβαση Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα

Εκτιμήσεις για αύξηση των αφίξεων έως και 70% το φετινό καλοκαίρι

Close