Κυκλοφορεί η Ορθόδοξη Αλήθεια

Σχέδιο σοκ για την Εκκλησία

Κυκλοφορεί κι αυτή την Τετάρτη η εφημερίδα Ορθόδοξη Αλήθεια με ένα αφιέρωμα στα 8 χρόνια από την κοίμηση του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου. Μαζί με την εφημερίδα θα διατεθεί το βιβλίο “Η δικαίωση” με όσα είχε εγκαίρως προβλέψει ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος και το θεόπνευστο βιβλίο “Αργά βαδίζει ο Χριστός” του Αγίου Νικολαόυ Βελιμίροβιτς.

ort

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα αποκαλύπτει ένα σχέδιο- σοκ κατά της Εκκλησίας με την αναγκαστική συνταξιοδότηση των Μητροπολιτών μετά τα 67 τους χρόνια και άλλα τέσσερα μέτρα που αναμένεται να προκαλέσουν αντιδράσεις (αν τελικά προωθηθούν από την κυβέρνηση).

Η εφημερίδα επίσης φιλοξενεί συνέντευξη του διοικητή του Αγίου Όρους Αρίστου Κασμίρογλου ο οποίος μιλά για την καθημερινότητά του στο περιβόλι της Παναγίας, τη γνωριμία του με του μακαριστό γέροντα Μωυσή και άλλες οσιακές μορφές του Άθωνα.

Επίσης υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ με τις εξελίξεις για την Πανορθόδοξη Σύνοδο.

Τέλος η εφημερίδα παρουσιάζει τον πολυτάλαντο προπονητή και μουσικό π. Ευστράτιο Γιουσμά και τον 18χρονο φοιτητή, γιο ιερέα από την Καστοριά, που θα σπουδάσει με υποτροφία στο Χάρβαρντ.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας (χωρίς τα δυο βιβλία βιβλίο) κοστίζει 1,5 ευρώ.

Η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
UNICEF: 250 εκατομμύρια παιδιά ζουν σε εμπόλεμη ζώνη

Περίπου 250 εκατομμύρια παιδιά, δηλαδή το ένα στα εννιά παγκοσμίως,

Close