Κυκλοφορεί η Ορθόδοξη Αλήθεια

Αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με ένα σπουδαίο βιβλίο για τους Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη και με ένα cd με την παράκληση για την εύρεση των λειψάνων του Αγίου Εφραίμ.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα ξεσκεπάζει τη δράση μιας «βιομηχανίας» εκμετάλλευσης αφελών στην Βόρεια Ελλάδα αποκαλύπτοντας τους απατεώνες «μάγους» που τάζουν «θαύματα» με το αζημίωτο, στο όνομα δήθεν του Ιησού Χριστού.

Μάλιστα στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι στη Θεσσαλονίκη γίνονται και ειδικά «σεμινάρια» όπως και εξορκισμοί.

Επίσης η Ορθόδοξη Αλήθεια ξετυλίγει τη συγκλονιστική ιστορία του π. Κυριακού ο οποίος από μηχανόβιος έγινε μοναχός στο μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου στην Ιεριχώ. Ο ίδιος μιλά για την εντυπωσιακή μεταστροφή του.

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει το αφιέρωμα στην Αρχόντισσα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας Αριάδνη Ψύλλου, που στηρίζει την Ορθοδοξία στην καρδιά της Αφρικής.
Επιπρόσθετα η εφημερίδα παρουσιάζει και ένα αφιέρωμα για το πνευματικό και αρχιτεκτονικό «κόσμημα» της Αθήνας την Ζωοδόχο Πηγή της οδού Ακαδημίας.

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος , ο Κωνσταντίνος Χολέβας κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ ενώ μαζί με το βιβλίο και το cd κοστίζει 3,5 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr

protoselido

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Γιατί η Εβδομάδα αυτή ονομάζεται Διακαινήσιμος

Ολόκληρη η εβδομάδα από το άγιο Πάσχα μέχρι την επομένη Κυριακή, δηλαδή, την Κυριακή του Θωμά, λέγεται «διακαινήσιμος». Γιατί ονομάζεται...

Close