Κυκλοφορεί με βιβλίο και 2 cd η Ορθόδοξη Αλήθεια

Αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με δώρο ένα βιβλίο για τον πυρίπνοο και ζηλωτή Προφήτη Ηλία και δυο cd με 30 τραγούδια του μεγάλου δασκάλου της παραδοσιακής μουσικής Χρόνη Αηδονίδη με τίτλο «Δω στα λιανοχορταρούδια».

Mαζί κυκλοφορούν και τα «ορθόδοξα προσωπάκια», η πρώτη θρησκευτική εφημερίδα για παιδιά, με πολλά παιχνίδια, ζωγραφιές, κουίζ και κατασκευές.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα παρουσιάζει το ιατρικό θαύμα που έκαναν πριν από 1.700 χρόνια, οι Άγιοι Κοσμάς και Δαμιανός , πραγματοποιώντας την πρώτη μεταμόσχευση ποδιού σε ασθενή με γάγγραινα.

Ο καθηγητής Χειρουργικής κ. Βασίλειος Κέκης διηγείται άγνωστο περιστατικό, που συνέβη το 1962 στο Mass. General Hospital της Βοστόνης, όταν ο διευθυντής της κλινικής ομολόγησε και αναγνώρισε δημόσια το έργο των δυο Αγίων.

Ποια σπάνια χειρόγραφα, ευρήματα και πίνακες ζωγραφικής επιβεβαιώνουν το γεγονός της μεταμόσχευσης.

Επίσης ο μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος σε μια εκ βαθέων συνέντευξή του, μιλά στην «ορθόδοξη αλήθεια» για τη δολοφονία των πνευματικών αντισωμάτων αντίστασης και εξηγεί ότι η Εκκλησία δεν αποτελεί τη μόνιμη πηγή αντιπολίτευσης για όσους ψηφίζει ο λαός.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης το συγκινητικό ρεπορτάζ για τον μοναχό Μελέτιο Αϊβατζίδη τον «ορφανοτρόφο» , ο οποίος αν και τυφλός , ανέθρεψε 2.000 παιδιά την εποχή της κατοχής.

Ακόμα φιλοξενείται ρεπορτάζ για την πρωτοβουλία του π. Νικηφόρου Κοντογιάννη, εφημέριου του Αγ. Γεωργίου Λάρισας, ο οποίος μαζί με μια ομάδα νέων της ενορίας του, δημιούργησαν εκτός από ιστοσελίδα και μια εφαρμογή για κινητά, το ψηφιακό βιβλίο με προσευχές «Ακουσέ με Κύριε».

Στην εφημερίδα αρθρογραφούν μεταξύ άλλων ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανος, ο Ηρακλής Ρεράκης , ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ ενώ μαζί με το δύο βιβλίο και τα 2 cd κοστίζει 3,5 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Η περίπτωση Ερντογάν: Μωραίνει… Αλλάχ ον βούλεται απολέσαι
Οι Τούρκοι καταγγέλλουν σχέδιο δολοφονίας Ερντογάν από ΗΠΑ

Την πραγματικά φοβερή καταγγελία κατά των Ηνωμένων Πολιτειών ότι οι Αμερικανοί είχαν ετοιμάσει σχέδιο δολοφονίας του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν,...

Close