Κόσοβο ώρα μηδέν- Έρχεται πόλεμος- Στους δρόμους ο στρατός

του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Έντονη κινητικότητα της KFOR παρατηρείται τα τελευταία λεπτά στους δρόμους του Κοσόβου, κάτι που σημαίνει πως το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να ανιπαρατεθεί κατά της Σερβίας!
Κάτοικοι της πόλης Πρίζρεν αναφέρουν σε αλβανικά μέσα, ότι πολλά τεθωρακισμένα οχήματα έχουν τοποθετηθεί στις εθνικές οδούς, ενώ ένας κάτοικος της πόλης έστειλε και το βίντεο-ντοκουμέντο που σας παρουσιάζουμε.

Το ΝΑΤΟ λοιπόν για άλλη μια φορά θα κάνει την βρώμικη δουλειά υπέρ των Αλβανών και των Κοσοβάρων. Πριν δύο μέρες μάλιστα, το pentapostagma.gr έκανε την αποκάλυψη ότι το ΝΑΤΟ θα βοηθήσει με οπλισμό την Πρίστινα.

Γράφαμε συγκεκριμένα:

Έτοιμο να βοηθήσει στρατιωτικά το Κόσοβο είναι το ΝΑΤΟ,όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Συμμαχίας Oana Lungescu, βάζοντας φωτιά με τις δηλώσεις της, καθώς πρόκειται για μια προκλητική κίνηση.
«Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο το Κόσοβο, τόσο τις Ένοπλες Δυνάμεις, όσο και την τοπική αστυνομία εάν χρειαστεί.»

Η Oana Lungescu, δήλωσε στο Radio Free Europe ότι ναι μεν το πρόβλημα βρίσκεται ανάμεσα στην Πρίστινα και το Βελιγράδι, όμως η κρίση αφορά και το ΝΑΤΟ.

Την ίδια στιγμή η Πρίστινα θα αγοράσει εκτάκτως στρατιωτικά οχήματα, με σκοπό να αντιπαρατεθεί στην σερβική στρατιωτική μηχανή. Αυτό σημαίνει πως όλα συγκλίνουν πως θα ξεσπάσει σύντομα πόλεμος, με άγνωστο για το πόσο θα κρατήσει, με όλες τις εμπλεκόμενες δυνάμεις να εξοπλίζονται για όλα τα ενδεχόμενα.

Η Πρίστινα θα δαπανήσει συνολικά 3.000.000 ευρώ για την αγορά στρατιωτικών οχημάτων και πυρομαχικών, με την ΕΕ να συνεισφέρει ένα σημαντικό ποσό για να βοηθήσει το προτεκτοράτο.

Ταυτόχρονα το Κόσοβο προγραμματίζει και μεγάλα έργα, όπως την δημιουργία φραχτών αλλά και νέων στρατοπέδων.

Επίσης θα προβεί και στην αγορά του όπλου MFS, όπου θα δώσει συνολικά 175.000 ευρώ.

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Oι επτά λυτρωτικές αρετές που μας οδηγούν στον Παράδεισο

Oι επτά λυτρωτικές αρετές είναι αυτές που μπορούν

Close