Λίγες ώρες πριν την κηδεία του,….ο «νεκρός» επέστρεψε σπίτι του!

Μακάβριο λάθος έκανε ένας άνδρας που αναζητούσε τον αδερφό του στον Βόλο. Αγωνιώντας για την τύχη του αναγνώρισε τη σορό ενός άγνωστου άνδρα ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στις ράγες του τρένου, θεωρώντας πως εκείνος ήταν ο αγνοούμενος αδερφός του.
Η οικογένεια έκανε όλες τις διαδικασίες για την κηδεία του ανθρώπου, αλλά λίγες ώρες πριν ο «νεκρός» επέστρεψε στο σπίτι του!

Τελικά όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, ο άνθρωπος που χτύπησε η αμαξοστοιχία 2572 του ΟΣΕ, περίπου στο ύψος κλειστής διάβασης και ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα-Βόλος ήταν κάποιος άλλος. Το πρόβλημα προέκυψε γιατί ήταν εξαιρετική δύσκολη η αναγνώριση της σορού. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Τροχαία Βόλου γνώριζε ότι πρόκειται για άνδρα επειδή ο μοναδικός μάρτυρας που ήταν στο σημείο την ώρα του δυστυχήματος δήλωσε πως είχε δει έναν άνδρα να πηδάει τα προστατευτικά κάγκελα του ΟΣΕ.

Κάτοικοι της περιοχής κατέθεσαν ότι άκουσαν το τρένο να κορνάρει, ωστόσο ο οδηγός της αμαξοστοιχία δεν πρόλαβε να σταματήσει εγκαίρως.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ χρειάστηκε μισή και πλέον ώρα για να μαζέψει ό,τι είχε απομείνει από τη σορό του άτυχου 38χρονου άνδρα.

pontos-news

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Προσευχή των γονέων προς το Θεό, για τα παιδιά τους
Προσευχή των γονέων προς το Θεό, για τα παιδιά τους

Δίδαξε μας να καταλαβαίνουμε τα παιδιά μας..

Close