ΛΑΜΙΑ: Συνεχίζεται η εβδομάδα Προσευχής για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Πανελληνίων

Συνεχίζεται η εβδομάδα Προσευχής που έχει αφιερώσει Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος για τους μαθητές και τις μαθήτριες, που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Σήμερα, ολοκληρώθηκαν οι Ιερές Ακολουθίες στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Εφραίμ στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Μητροπόλεως στη Λαμία.
Στην τελευταία Ιερά Παράκληση χοροστάτησε για μία ακόμη φορά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών παρουσία και του Δημάρχου Λαμιέων κ. Ευθυμίου Καραΐσκου.

Έψαλλαν μικροί και μεγάλοι μαθητές του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ», ενώ τόσο η Ιερά Παράκληση, όσο και οι Ιερές Ακολουθίες καθ’ όλη την εβδομάδα μεταδόθηκαν απευθείας από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως (89, 4 Fm) και από διαδικτύου.

Ο Σεβασμιώτατος για μία ακόμη φορά ευχήθηκε πατρικώς καλή επιτυχία και ετόνισε ότι «αυτή η δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων είναι ένα θετικό σκαλοπάτι για τη ζωή τους».

Η εβδομάδα προσευχής συνεχίζεται αύριο το πρωί του Σαββάτου με Θεία Λειτουργία σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως αφιερωμένη στα παιδιά.

Ο Σεβασμιώτατος για την αυριανή Θεία Λειτουργία έχει επιλέξει ένα όμορφο χωριό, το Φραντζή του Δήμου Λαμιέων και τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου. Το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, ο κ. Συμεών θα χοροστατήσει στον Αναστάσιμο Αρχιερατικό Εσπερινό, συνεχίζοντας την σειρά ομιλιών «Αύριο είναι Κυριακή», ενώ μετά την δέηση για τους μαθητές και τις μαθήτριες, θα πραγματοποιηθεί σύναξη των επιτελικών στελεχών των Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως.

Την Κυριακή 13 Ιουνίου το απόγευμα η εβδομάδα Προσευχής θα κορυφωθεί με την Ακολουθία της Ιεράς Παρακλήσεως στο Ναό του Πολιούχου Αγίου Ευαγγελιστού Λουκά Λαμίας, την οποία θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος ενώπιον του Ιερού Λειψάνου του Αγίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Η συνείδηση
Η συνείδηση

Η συνείδηση έχει γνώρισμα

Close