ΛΕΣΒΟΣ ΤΙ ΆΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:Αλλοδαπή πήγε να αρπάξει όπλο αστυνομικού στη Μόρια!

«Είναι καζάνι που βράζει -η αγανάκτηση που συσσωρεύεται σε σε 25.000 – 30.000 ξένους– εάν εκτοξευθεί … θα μπορούσαμε να οδηγηθούμε σε μια εξέγερση»
«Θα μπορούσε να αποβεί ολέθριο, θανατηφόρο» είπε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας, σχολιάζοντας το περιστατικό με τη γυναίκα που προσπάθησε να αρπάξει όπλο αστυνομικού κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στη Μόρια μεταξύ διαμαρτυρόμενων μεταναστών, αιτούντων άσυλο, και αστυνομικών δυνάμεων.

«Είναι καζάνι που βράζει -η αγανάκτηση που συσσωρεύεται σε σε 25.000 – 30.000 ξένους- εάν εκτοξευθεί … θα μπορούσαμε να οδηγηθούμε σε μια εξέγερση, που δεν θέλουμε να βάλουμε στο μυαλό μας, θα γίνει μακελειό», συμπλήρωσε ο κ. Ντούμας μιλώντας σε πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Σε ό,τι αφορά τη δήλωση του υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη ότι τα επεισόδια ίσως ήταν υποκινούμενα ο κ. Ντούμας σχολίασε: «Τριακόσιες ΜΚΟ λυμαίνονται το κομμάτι αυτό που λέγεται λαθρομετανάστευση, μετανάστευση, προσφυγικό, όποτε κι εκεί κρύβονται οικονομικά συμφέροντα που μπορούν να δημιουργούν κλίμα απειλής, κάποιοι να θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα στην κυβέρνηση χρησιμοποιώντας αυτούς τους ανθρώπους».

«Απ’ τη στιγμή που μπαίνουν στη χώρα δεν μπορείς να τους διαχειριστείς, το θέμα είναι να μην μπουν κι αυτό δεν είναι ζήτημα μόνο της χώρας», κατέληξε ο κ. Ντούμας συνοψίζοντας το τι θα συνέβαλε στη λύση του κρίσιμου ζητήματος του Μεταναστευτικού.

ΠΗΓΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Μητροπολίτης Σερρών: «Αντιμετώπιση του δημογραφικού με σοβαρότητα, ομοψυχία και εγρήγορση»

Ενημερωτική ημερίδα με τίτλο: «Δημογραφικό. Το μείζον εθνικό μας πρόβλημα»

Close