Μίκι Ρουρκ: “Πιστεύω στον Θεό και στα Θαύματα”

Φορώντας μάσκα για την προστασία από τον κορονοϊό,

τηρώντας παράλληλα και όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, ο Αμερικανός ηθοποιός Μίκι Ρουρκ ξεναγήθηκε το απόγευμα (Πέμπτη 10/9) στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

 

Ο δημοφιλής ηθοποιός του Χόλυγουντ βρίσκεται στη χώρα μας, καθώς συμμετέχει  στην ταινία της Γελένα Ποπόβιτς.

«Ο άνθρωπος του Θεού» ίδιος πιστεύει στο Θεό και στα θαύματα ενώ ευλαβείται κυρίως το πρόσωπο της Παναγίας. Ο ρόλος του είναι ένας ρόλος τον οποίο αγάπησε από την πρώτη στιγμή όπως είπε, όχι μόνο γιατί ως ασθενής θα βιώσει το πρώτο θαύμα από τον Άγιο στην σκηνή της ταινίας, αλλά γιατί οι άνθρωποι πάντα στη ζωή τους ελπίζουν σε ένα θαύμα και αυτό είναι σημαδιακό και για τη δική του ζωή είπε ο ηθοποιός.

Εκτός από τον Μίκι Ρουρκ στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Άρης Σερβετάλης και ο Ρώσος Αλεξάντερ Πετρόφ, ενώ αρκετοί δημοφιλείς Έλληνες ηθοποιοί ενσαρκώνουν επίσης ρόλους στο φιλμ. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Νικήτας Τσακίρογλου, ο Χρήστος Λούλης, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Καριοφυλλιά Καραμπέτη, η Τάνια Τρύπη, ο Γιάννης Αναστασάκης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο  Αλέξανδρος Μυλωνάς, ο Βασίλης Κουκαλάνι, ο Μιχάλης Οικονόμου, ο Μιχάλης Μητρούσης, η Κίττυ Παϊταζόγλου, και άλλοι.

       

Σύνοψη της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού»

Η δημοτικότητα του Αγίου Νεκτάριου (τότε Μητροπολίτη Πενταπόλεως) προκαλεί τη ζήλια των κληρικών στην Αλεξάνδρεια. Από φόβο ότι θα γίνει ο επόμενος Πατριάρχης Αιγύπτου, μέρος του κλήρου τον δυσφημίζει με αποτέλεσμα να εκδιωχθεί από την Αίγυπτο.

Στην Αθήνα πια, χάρη στην εξελιγμένη παιδαγωγική του τακτική γίνεται ξακουστός και κοσμαγάπητος και την ίδια εποχή επιδίδεται σε σπουδαίο συγγραφικό έργο. Ο φόρτος εργασίας, όμως, τον καταπονεί και αποφασίζει να αποσυρθεί στην Αίγινα, όπου ξαναχτίζει ένα ερειπωμένο μοναστήρι με τα ίδια του τα χέρια, το οποίο χάρη στη φήμη του, μεγαλώνει. Η Μονή, όμως, δεν αναγνωρίζεται ποτέ, ενώ ο Άγιος Νεκτάριος κατηγορείται άδικα για ανηθικότητα. Στο Αρεταίειο νοσοκομείο, λίγο πριν το τέλος του, θα κάνει το τελευταίο του θαύμα.

Η ταινία προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες σε διανομή της Feelgood Entertainment, στις 3 Δεκεμβρίου 2020.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Γιατί αύριο στη γιορτή της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού μοιράζουν βασιλικό στις εκκλησίες Γιατί αύριο στη γιορτή της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού μοιράζουν βασιλικό στις εκκλησίες
Γιατί αύριο στη γιορτή της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού μοιράζουν βασιλικό στις εκκλησίες

Όλοι γνωρίζουμε πως τον Χριστό μας τον σταύρωσαν. Τον κάρφωσαν δηλαδή πάνω σ' ένα ξύλινο σταυρό, κι εκεί ξεψύχησε.

Close