Μακαρόνια με ταραμά της γερόντισσας Πανσεμνής

Υλικά:
μισό κιλό μακαρόνια
200 γραμμάρια ταραμάς
1 φλυτζάνι ψιλοκομμένα κρεμμύδια

3 σκελίδες σκόρδου
2 φλυτζάνια χυμός ντομάτας
2 φύλλα δάφνης
3 κουταλιές μαιντανός
3/4 φλιτζανιού λάδι
1 κουταλάκι ζάχαρη
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:
Βάζουμε τον ταραμά σε χλιαρό νερό επί μία ώρα να ξαλμυρίσει.
Τσιγαρίζουμε με το λάδι τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
Όταν μαραθούν προσθέτουμε τη ντομάτα, ρίχνουμε τον ταραμά, την δάφνη, αλάτι, πιπέρι, την ζάχαρη και τον μαιντανό.
Τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να «πιουν» το νερό. Βράζουμε τα μακαρόνια. Τα σερβίρουμε ζεστά, με λίγη τριμμένη φρυγανιά και την σάλτσα.

monastiriaka.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο

Read previous post:
Συναξάρι 20 Νοεμβρίου, Όσιος Γρηγόριος ο Δεκαπολίτης
Συναξάρι 20 Νοεμβρίου, Όσιος Γρηγόριος ο Δεκαπολίτης

Όσιος Γρηγόριος ο Δεκαπολίτης

Close