Μακεδονικό Παρατηρητήριο: Έναρξη Αντιαιρετικού Σεμιναρίου για την νέα εκκλησιαστική χρονιά 2017-2018

– Με τη χάρη του Θεού και την ευλογία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Άνθίμου το Μακεδονικό Παρατηρητήριο συνεχίζει το Αντιαιρετικό Σεμινάριο και την νέα εκκλησιαστική χρονιά.Ο Αγιασμός έναρξης θα γίνει την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, 7, 30 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Μηροπολιτικού Ναού Αγίου Γρηγορίου Παλαμά, Αγίας Σοφίας 3 στον 1ο όροφο.
Μετά τον αγιασμό θα ακολουθήσει η πρώτη εισαγωγική ομιλία από τον πνευματικό σύμβουλο του Παρατηρητηρίου Αρχιμ. Χρυσόστομος Μαιδώνης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού και μέλος της Συνοδικής Επιτροπής επί των αιρέσεων, με θέμα: «Σκηνικό των αιρέσεων σήμερα στη πόλη μας».
Οι ομιλίες του αντιαιρετικού Σεμιναρίου θα γίνονται κάθε Δευτέρα στις 7,30 μ.μ. Αγίας Σοφίας 3 στον 1ο όροφο.
Φέτος θα ξεκινήσουμε με τρεις ομιλίες για το Ισλάμ και θα συνεχίσουμε με την απειλή της Νέας Εποχής.


Οι αιρέσεις και η παραθρησκεία εξακολουθούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και σήμερα. Συνεχώς προκαλούν και προσκαλούν τους ανυποψίαστους. Και δυστυχώς υπάρχουν αδελφοί μας, που όντας ακατήχητοι και ανημέρωτοι, πέφτουν στην παγίδα τους.Γι’αυτό είναι ανάγκη να ενημερωθούμε για να αμυνθούμε.Το Αντιαιρετικό Σεμινάριο έχει αυτό το σκοπό. Να ενημερώσει και να οργανώσει την άμυνα.Σας περιμένουμε.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΧΑΛΚΕΩΝ 21 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με την υποστήριξη της Greekpress.gr

Επιμέλεια Γιώτα Παμπάλου

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Δημήτρης Νατσιός: Νέρωνες και Διοκλητιανοί στα σχολεία!

Αυτά ειπώθηκαν πριν από 40-50 χρόνια από τον άγιο. Σαν τους παλαιούς προφήτες μάς προειδοποίησε για την επερχόμενη λαίλαπα της...

Close