Μακεδόνες: Έκαναν αγνώριστο τον Τσίπρα – Πέταξαν μπογιές σε αφίσσες

Συνθήματα: «Ψηλά το κεφάλι, η προδοσία θα σβήσει»

Από νωρίς σήμερα ξεκίνησαν οι αντιδράσεις για την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο Παλαι ντε Σπορ στη Θεσσαλονίκη.

Άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας, πέταξαν μπογιές σε πανό που έχει τοποθετηθεί κοντά στη νότια πύλη της ΔΕΘ και διαφημίζει την ομιλία του πρωθυπουργού.

Παράλληλα κοντά στην πύλη Εμπορίου της ΔΕΘ, επί της Εγνατίας, τοποθετήθηκε πανό το οποίο αναφέρει: “Μακεδόνες. Ψηλά το κεφάλι. Η αλήθεια θα μιλήσει. Η προδοσία θα σβήσει”.
Μπογιές στις αφίσες του Αλέξη Τσίπρα

Στις 19:30 είναι προγραμματισμένη ομιλία του στην πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, στο Αλεξάνδρειο, με θέμα «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης – Όχι στο μίσος και τον εθνικισμό».

Με αφορμή την παρουσία και την ομιλία του πρωθυπουργού στην πόλη, προγραμματίζονται δύο συγκεντρώσεις. Στις 19:00 μέλη εθνικιστικών συλλόγων θα κάνουν συγκέντρωση για τη Μακεδονία, στην πλατεία Λευκού Πύργου. Την ίδια ώρα στην Καμαρά, μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν αντικρατική – αντικαταπιλιστική συγκέντρωση.

Εν όψει της ομιλίας του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ξέσπασε αντιπαράθεση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, με την Κουμουνδούρου να κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι στηρίζει τις αντισυγκεντρώσεις εθνικιστών που οργανώνονται στη συμπρωτεύουσα.

pentapostagma.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Read previous post:
Γιατί πρέπει να παρευρισκόμαστε στον Όρθρο στην Εκκλησία και να μην ερχόμαστε καθυστερημένοι;
Ο Αγ.Σεραφείμ της Βίριτσας,ο μεθυσμένος και τα 1000 ρούβλια

Κάποτε κάποιοι προσκυνητές, εκεί στη Βίριτσα όπου ζούσε ο Αγ. Σεραφείμ , του έφεραν δώρο 1000 ρούβλια (ρωσικά χρήματα, ως...

Close