Μανιτάρια φρικασέ

Ο chef Γιώργος Λέκκας, μας μαγειρεύει μια υπέροχη συνταγή

Μερίδες 5

Χρ. Πρ 15΄

Χρ. Βρας 40΄

Υλικά

500γρ μανιτάρια άσπρα κομμένα σε φέτες

1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο

1 ματσάκι καυκαλήθρες

1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο

8  φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

1 μαρούλι ψιλοκομμένο

1 φλ. ρύζι γλασέ

2 κουταλιές σούπας ταχίνι

αλάτι

πιπέρι

2 λεμόνια το χυμό

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τα μανιτάρια,  το μαρούλι,  τα μυρωδικά και προσθέτουμε 3 φλ. Νερό. Αφήνουμε να βράσουν για 5΄. Προσθέτουμε το ρύζι και αφήνουμε μέχρι να βράσει το ρύζι και να δέσει το ζουμί. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και προσθέτουμε το ταχίνι που το έχουμε διαλύσει σε λίγο χλιαρό νερό και στο χυμό των λεμονιών. Ανακατεύουμε καλά την σούπα μέχρι να ασπρίσει και σερβίρουμε.

 

G.Lekkas – Greekpress.gr

Επικοινωνία: lekkas.ge@yahoo.gr

Blog: http://lekkas-giorgos.blogspot.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/giorgos.lekkas.chef

Twitter: https://twitter.com/chef_ge

Pinterest: http://pinterest.com/GiorgosLekkas/boards/

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο

Read previous post:
Μ. Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου: Τα τρία νερά

Τῆς Ζωοδόχου Πηγῆς Toυ Μητροπολιτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου TA TΡIA NΕΡA ΣΗΜΕΡΑ, ἀγαπητοί μου, εἶνε ἑορτή, συνέχεια τῆς μεγάλης...

Close