Μείωση στα τιμολόγια της ηλεκτρικής ενέργειας, της ΔΕΗ

Μειωμένα θα είναι τα τιμολόγια της ηλεκτρικής ενέργειας, της ΔΕΗ και των εναλλακτικών παρόχων, από την 1η Ιανουαρίου σε εφαρμογή των αποφάσεων της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας με τις οποίες περιορίζονται οι χρεώσεις για τα τέλη δικτύου (μεταφοράς και διανομής). Για τους οικιακούς καταναλωτές οι μειώσεις θα φτάσουν έως 7% και θα εφαρμοστούν ομοιόμορφα από όλους τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς πρόκειται για τις λεγόμενες μονοπωλιακές χρεώσεις.

Ο ανταγωνισμός αναπτύσσεται στο υπόλοιπο τμήμα του λογαριασμού που αφορά την προμήθεια, όπου η σταδιακή απελευθέρωση της αγοράς έχει οδηγήσει σε μειώσεις 15% από τη ΔΕΗ. Η χρέωση ισχύος τόσο για τη μεταφορά όσο και για τη διανομή στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο και το τιμολόγιο πολυτέκνων παραμένει μηδενική. Επίσης, το νυχτερινό τιμολόγιο απαλλάσσεται πλήρως από χρεώσεις τόσο για τα δίκτυα μεταφοράς όσο και για τα δίκτυα διανομής.

Αναλυτικά οι ισχύουσες και οι νέες τιμές ΕΔΩ

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης: Σώστε εύκολα μια ζωή! Δείτε τον τρόπο...
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης: Σώστε εύκολα μια ζωή! Δείτε τον τρόπο…

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ένα video που δείχνει τον τρόπο παροχής πρώτων βοηθειών σε επεισόδιο καρδιακής ανακοπής.

Close